90210

Nya Beverly Hills.. det är ju inte ens speciellt likt gamla 90210 enligt mig.. men det säger ju inte att det inte kan bli bra. Blir detta ny favorit kanske?





23.15

Charlotte vidare.. det var ju bra. Annars är det ju inge kul med schlager final heller!

Imorgon ska jag äta det här:

Tortellini con Tartufo e formaggio
Ricotta- och tryffelfylld färsk tortellini med svamp, pinjenötter, cocktailtomater, lök, julienne och örter i grönsaksbuljong
Dryckesförslag: Dorigo Pinot Grigio DOC

eller det här:

Rigatoni di Pollo e prosciutto
Rigatoni med kyckling och parmaskinka, tagiascaoliver, soltorkade tomater, pimiento, lök och basilika i rostad vitlökssås
Dryckesförslag: Feudo Arancio Nero d`avola DOC

och det här till efterrätt:

Dolce di Cioccolato
Vår hemgjorda chokladterrine med hjortronsorbet och karamellflarn


21.10

Nu har vi satt upp vårt nya badrumsskåp och vår nymålade spegel.. blev bra faktiskt. Nu är allt i stort sett klart.. någon hylla kvar kanske..

Nu har jag iallafall bokat förköp på maggio.. och jag tycker inte heller det är någon vidare party musik faktiskt.. men ja hon lär väl inte sjunga allt för många låtar och det är ju alltid kul när det är nån artist för då drar det ju mer folk! Speciellt när det bara kostar en 20 extra.. den tjugan kan jag betala för att slippa stå i kö i hundra år!

Såg nu på inkommande på kontot att jag får ungefär 1500 mer än väntat! Tacka vet jag retroaktiv lön!

11.25

"Diesel och bensinpriset har gått upp igen. NU får det vara nog. Fredagen den 32 maj tänker åkerinäringen, bilister och chaufförer göra en gemensam demonstration. Blockera alla tank stationer så ingen kan tanka. Då måste staten börja inse att dom inte kan höja skatten och andra avgifter hur mycket som helst. Priset har under 3 år ökat ca 3 kr per liter på alla drivmedel. Skicka detta vidare till alla kollegor och bilister."

Ja alltså visst.. det är ju säkert en fin tanke.. men är det bara jag som inväntat löne dagen och bara har n¨gra droppar bensin kvar i tanken? Jag behööver ju tanka. Dessutom tror ni verkligen att dom kommer sänka bensin priset för att man vägrar tanka EN endaste dag.. det har jag ju lite svårt att tro faktiskt.. eller? Vad tror ni?

Idag ska jag hinna med att städa, sola, träna och plocka ner lite saker i förrådet.. Helst innan klockan 16.. och jag är ju som lite slö när jag är ledig så jag håller inte ett sånt högt tempo..  så vi får se.. men solen skiner iallafall även om det inte är supervarmt. Men sol är alltid sol och det blir vi glada av!



12.06

Fick ett sms av marre igår att hon ville jag skulle komma på party på lördag så det var ju väldigt trevligt måste jag säga! Jag är hyffsat laddad redan.  Vad jag ska ha på mig är dock frågan.. som alltid..  men det löser sig ju alltid också så ;) Jag har ju till och med én vinare kvar från förra helgen som jag var duktig nog att spara. Kändes inte värt det på nåt vis.. men var ändå trevligt. Förutom att alla mina kläder och min jacka fortfarande luktar rök.. (var på grillfest) Men anyhow det jag skulle komma fram till var att jag nog inte behöver gå på systemet och det alltid skönt.

Och JA ida.. slutet på tree hill var hyffsat nerv wrecking! Vem ska han väälja? Hyffsat spännande.. hoppas pappsen dör dock :P

Idag ska jag ha utvecklingssamtal på jobbet.. jag hatar sånt. Det går typ ut på att chefen ska säga vad jag är bra respektive dålig på och jag ska säga vad chefen är bra resp. dålig på.. Vem vill egentligen säga vad ens chef är dålig på?


21.15

Nyss jobbat heldag och jag är helt slut.. är inte van att jobba 9 timmar så jag är lite slö. Nu vill jag verkligen ha lön! Tur det är fredag snart. Ska införskaffa mig nya skrubbhandskar, ansiktsmask, vax strips, kanske lite bus.. Lite såna där grejer man behöver för att känna sig fräsch. Känner att jag fortfarande har vinterhuden kvar..

Är riktigt sugen på utgång på lördag.. fördrink på invito och lite maggio på stadhuset kanske.. tiden får utvisa. Är det inte nåt schlager aktigt på lördag också har jag fått för mig?

Nu ska jag dränka mig i one tree hill och gossip girl ett tag..

16.00

Jag ska få äta fisk idag! Yippie! Jag har en viss man här i huset som vägrar äta fisk.. han vägrar tillochmed att TA i fisk.. och han villhelst inte känna lukten av den heller.. Visst skulle jag kunna äta fisk ändå.. men det känns ju onödigt att laga två rätter. 

Pappa kom hem från frankrike igår så idag ska vi till dom och äta middag. Mamma har redan upplyst mig om att jag får fisk och P får kyckling.. Man lär sig uppskatta fisk ordentligt när man inte får äta det ofta.. lax med romsås speciellt.. och krispig hemgjord rödspetta med filsås.. Ja ni hör ju.. jag är helt crazy :P 


 

14.15

Nej nu jäklar ska jag ut och springa. Mitt nya uppdrag är att kliva upp med P 05.15 varje morgon och springa.. Det jobbiga är bara att kvällen före känner jag mig alltid så jäkla peppad.. men på morgonen när klockan ringer? Not so much..

14.00

Jag tror på den här nya restaurangen invito bar. Jag älskar mat.. jag älskar italiensk mat. Dom har en uteservering (alltid ett plus) och verkar servera grymma drinkar. Kan det bli bättre? Jag och philip kommer nog ge den ett första försök på fredag..

15.50

Want this one..

image81

21.30

Äntligen internet igen! Man blir ju helt handikappad utan.. men ganska skönt på ett sätt också. Har haft fullt upp med att kolla ikapp alla serier.. haha. Nu är vi iallafall helt inflyttade och klara.. blir nog inflyttningsfest i början av juni eller nånting sånt.

Har skickat mail till antagningen TVÅ gånger men fortfarande inget svar.. börjar bli hyffsat irriterad och frustrerad. Någon är det ju helt klart som inte gör sitt jobb.

15:e maj ska vi ha tjejkväll på MQ mellan 20.00-22.00 (bara för tjejer då förstås) Det blir bubbel och snittar, besök från vissa andra butiker som kommer ha erbjudanden av nåt slag, 15 % på allt.. etc.. Egentligen bara för medlemmar + 1 men ni behöver inte vara medlemmar för att komma. Dörren står öppen för alla girlys ;) Ni måste dock osa senast 13 maj. Ni kan göra det till mig, ringa butiken eller skicka mail.. har inte adressen i huvudet nu men ska kolla det. Vill såklart att så många som möjligt ska komma!