21.15

Tur i oturen idag att det blev spöregn.. då missade jag iallafall inte en mysig julskyltning. Idag när jag kom hem från jobbet så satt jag upp en krans på dörren, bytte gardiner i vardagsrummet och satte upp lite ljustakar och stjärnor. Så nu är det super mysigt här!

Nu blir det lite glögg!

19.20

(Detta skrev jag igår, men bloggen låste sig:)

Har jobbat idag.. sjukt mycket folk! Fick lite ont i nacken.. stod och slog in paket säkert minst 2 timmar i sträck. Folk har definitivt börjat handla julklappar. Jag har köpt två hittills.. så jäkla svårt till vissa personer.  

Jag och P har ätit lite GI style i helgen.. det blev riktigt gott båda dagarna faktiskt! Igår åt vi lax (jag) och kyckling (philip) i ugn med en röra gjord av kesella och fetaost. Till det åt vi smörstekta champinjoner och sparris, ruccola sallad och stekta tomater. Väldigt gott! 4/5


Idag åt vi rostbiff med ugnsgratinerade paprikor fyllfa med svampstuvning, en halv majskolv och machetesallad. Underbart gott! 5/5!

Till efterrätt var det fruktsallad inplanerat.. men vi är så mätta nu så det får nog bara bli lite nötter istället. Jobbar imorgon med.. Synd att man missar en julskyltning med snö på gatorna.. var ju ett tag sen man fick vara med om en sådan! v


20.15

Så dålig på att uppdatera.. Är inne i en tenta vecka så det är därför jag är lite off. Klarade tenta 2! Så ingen omtenta på min födelsedag.. det känns ju skönt ;) På tisdag har jag dock tenta igen.. socialpsykologi denna gången. Jätte rolig kurs det här med men jag är så jävla dålig på att planera min tid! Förstår inte vad det är med mig. Pluggat alldeles för lite som vanligt.. skulle behöva få en bestraffning genom att inte klara tentorna så kanske jag skulle skärpa till mig. Blir en sjukt hård pluggdag imorgon. Kommer att skriva tentan i h-sand, då det är lite närmare..

Till veckan MÅSTE jag klippa mig! Jag ser hemsk ut. Länge sen jag hade så långt hår. Inte bra, inte bra alls! Skulle behöva köpa lite juliga gardiner till vardagsrummet också..

Ni har väl inte glömt att jag fyller år snart!? 6 december smäller det, och det är ju passande nog en lördag så planera in ett förpartaj hos mig då! Jag är lite seg med inbjudan.. så jag hoppas alla inte redan bokat upp sig :(

Ny villha upplevelse.. denna klänning bör få komma in i min garderob:



21.55

Jag behöver den här:


18.10

Jag är sjuk. När jag är sjuk så är det inte så att jag inte har någon matlust. När jag är sjuk så gillar jag att äta. Idag har jag ätit till frukost/lunch: färsk pasta med cremefraice, kyckling och svamp, till middag: mAx.. nya garlic bugaren, lökringar och garlic dip.. Mellanmål?: Ben & Jerrys. Kvällsmål: Chips & dip.

Gillar ni mitt nya nyttiga liv?

15.35

Jag har gjort ett ryck idag! Det blev inget plugg igår heller. Idag skulle jag egentligen till östersund men jag struntade i det och stannade hemma och har pluggat i snart 4 timmar. Han lägger ut powerpoint på föreläsningarna så det är ingen störra fara att jag missar en. Nu har jag pluggat ikapp ganska bra iallafall och det känns redan bättre. Varför sätter man bara inte igång? Ja det är frågan.. frågan jag ställer mig varje månad alldeles för sent-  men ingen idé att grubbla på det för nu har jag ju iallafall fått något gjort.

Nu ska jag ta en house paus och sedan ska jag röra ihop nånting att äta.

Jag kör ett dagens citat idag bara för att jag tyckte det var så bra. (förlåt alla icke köttätare, men jag håller med homer) "Om det inte är meningen att man ska äta djur, varför är de då gjorda av mat?" Homer Simpson

15.30

Pluggat litegrann idag.. håller på att få bryt på vissa saker. Men jag tänke inte säga vad här för jag har fått för mig att allt jag skriver kan användas emot mig vid framtida tillfällen så nu har jag one tree hill/ gossip girl paus istället ;) Men sen ska jag faktiskt ta och ta tag i det här. Östersund onsdag och torsdag denna vecka.. jäkligt rolig kurs egentligen men jag har en liten motivations svacka just nu..

16.25

I lördags så tappade jag min telefon i ett glas vatten.. hur man nu lyckas med det. Men idag har den återuppstått och fungerar någorlunda!

Idag har jag gjort absolut ingenting.. sett på mamma mia och varit en sväng på elgiganten men det är just about it. Som Ida sa.. så borde jag också ha pluggat som en idiot.. så därför gjorde jag såklart inte det. Men det mååste vara klart till imorgon så  nu måste jag sätta mig nu och göra det istället. Mycket smart av mig..

18.30

Idag har jag tvättat litegrann och bara tagit det lugnt.. kollat på greys och csi miami. Varit lat idag..
 
Nu lagar jag lite mat och sen blir det nya Bond filmen på bio :) Om jag ska se bond så ska det vara på bio annars kan jag lika gärna låta bli känner jag. En annan film som är bra om man vill se en lättsam film som är lite små rolig är Baby Mama (denna gillar nog du Beggan!) Sen Jobbar jag hela helgen! Ska bli roligt, hoppas det blir lite folk. Imorgon kväll bär det av till inflyttningsfest hos Sara och Kristoffer! Länge sen vi sågs nu så ska bli super trevligt.

14.28

Sjukt trött. Nyss hemkommen från östersund.. Det enda jag orkar säga är YEY för Obamas vinst :) 


15.23

Love it! Love her!




Halloween


Halloween var jätte rolig! Kul med en roadtrip till Östersund också :)






Snart blir det en snabb shoppingvända på birsta då vi ska köpa en present till Philips kusin Ulrika :) Efter det blir det fikabesök hos dom, följt av middag hos min mamma och pappa. Sist men inte minst blir det filmmys här hemma! Hoppas ni hade en så bra helg som jag har haft!