21.00

Philip kollar på fotbollen.. jag känner dock att jag inte orkar så jag ska se på My mom's new boyfriend nu.. med Antonio Banderas och Meg Ryan. Kan bli bra.. kan bli dåligt.. det visar sig. Medans ska jag iallafall ta ett fotbad och olja in mina naglar så dom blir lite piggare..

Imorgon ska jag göra ett nytt pass och jobba några timmar! Tisdag är jag ledig så jag hoppas på solsken.. på fredag funderar vi på att ha förfest här hemma om det är fint  väder.. lite kubb och diverse picnic och alkoholhaltiga drycker i parken lutar det åt! Har inte skickar ut några inbjudningar ännu.. men alla som jag känner som läser är förmodligen välkomna ;) Men mer om det om någon dag eller så!21.35

och jag lämnade tillbaka dom.. och nu vill jag ha dom mer än någonsin bara därför.. 

11.40

ÄNTLIGEN sedan 3 mail och 2 samtal till antagningen har min arbetslivserfarenhet blivit registrerad! Det visade sig även att dom hade gjort fel precis som jag misstänkte hela tiden! Jag visste det.. dom hade bara registrerat den arbetslivserfarenhet som stod på framsidan av arbetsintyget? Fel att bläddra och kolla på andra sidan? Dåligt.. men nu är det iallafall fixat tack och lov!

Igår hade jag en hel shopping dag med Madde.. det var mycket trevligt.. jag funderar dock på att lämna tillbaka skorna då det känns lite för hypat.. Dagen slutade iallafall med att vi satt på nåt pärl ställe med små barn och gjorde egna accessoarer! haha! Det är riktigt billigt och roligt!

Kvällen avslutades med middag på Olearys med MQ. Jätte gott men jag blev mätt så fort.. Trevligt var det iallafall.

NU blir det jobb fram tills söndag.. eventuellt bio i helgen kanske!

19.00

Den här tjejen alltså. Kolla på henne! Hon är bara 13 år! 13 små år men ändå så klok och vacker. 

18.23

Ja jag vet att jag är en dålig bloggare just nu! Men nu är det lön.. och med lön kommer det inlägg.. haha. Midsommar blev jätte mysig med släktmiddag följt av 5 kamp hemma hos beggan men ett avslut hos henke.. i det stora hela en bra midsommar måste jag säga. Däremot vill jag gärna ha mer bilder! Annika och lotta ni måste skicka eller lägga ut på facebook! :)

Imorgon är det lön.. dessvärre måste jag lägga undan rätt mycket pengar till resan + att det är gatufesten.. + att jag MÅSTE köpa lite nya kläder den här månaden. Jag har varit så duktig men nu lider jag av abstinens och har hittat massor av fina grejer jag vill ha! En svart hög vippig kjol, en blommig klänning som jag ska sy upp 10 cm ungefär och en svart transparent stor skjorta..

Funderar även på dessa skor.. men jag är liite osäker på om jag borde lägga pengar på det den här månaden. Men jag behöver faktiskt ett par snygga platta skor.. Dom är finare på foten än på bilden.. tycker jag iallafall ;)


22.38

SKIT OCKSÅ! Det var jävligt synd.. men i vilket fall som helst skulle dom väl förlorat mot Holland så det spelar väl ingen större roll..  men ändå riktigt synd..

Roligast var iallafall Philip efter ett stunds tystnad -"Zlatan är inge fin i den där frisyren.."

12.35

Är i lite av en bloggsvacka som ni kanske märker..

Den här veckan händer något underbart på jobbet för alla er som hatar rea lika mycket som jag ;) VI får ett stort drop från nylanserade zoul.. ny designer och mycket mer snyggt än så länge! Från höstkollektionen men man kan mycket väl använda allt redan nu! Vi pratar cobolt blått, burned clementine (ja orange) och blommigt än så länge.. Mycket klänningar och overzize toppar.. har bara fått ungefär hälften ännu så det kommer ju mera! Det ser väldigt lovande ut kan jag lova iallafall!   

Ikväll är det fotboll och det måste bli vinst annars gråter jag nog! Heja Sverige!


18.00

Hade ju helt glömt bort förut att jag ska ju äta på norra berget idag! Men jag har grundat med lite pastasallad iallafall så jag inte svälter ihjäl. Är faktiskt redan hungrig fast jag åt för en timme sen. Hoppas det blir nåt gott!

14.00

Asvarmt ute! Asvarmt! Känns som man är utomlands. Helt sjukt men skönt!  Ikväll blir det nog pastasallad eller nåt sånt lättsamt.. man känner inte direkt för att varken laga mat eller äta den när det är sån här hetta.  Imorgon blir det picnic och solning i parken!

Någon som sett
Moonlight? Nya vampyr serigen. Vi såg två första avsnitten igår och det verkar faktiskt vara bra.. mycket bättre än vad jag trodde. Mer verkligt än andra vampyrfilmer och serier.. 


21.05

Jag är trött och uttråkad! Men det väntar mycket den här veckan.. torsdag ska personalen på fest på norra berget.. fredag ska vi fra mamsen som fyller år och på lördag ska jag eventuellt på bartömning på kåren med madde och maalin (som kommer hem på torsdag). Så det är fullt upp.. dessutom jobbar jag hela helgen.. så vi får väl se hur mycket man orkar med!


Fortfarande sol och alldeles underbart. Några planer för midsommar?


16.05

Förkylningen vägrar släppa.. kan ju kanske bero på att jag suttit i solen lite för mycket. Men vem vill sitta inne och gömma sig när det är sånt här fint väder? Däremot har jag bränt mig lite idag.. vänstra sidan av kroppen är bränd.. det är ju.. snyggt. Min bikiniöverdel damp ner i brevlådan idag också.. valde rätt storlek som tur var.. Man kan vända den åt vilket håll man vill.. antingen randig eller helfärgad..image85image84

14.15

Helt sjukt varmt idag! 28 grader i skuggan.. blev helt chockad när jag gick ut. Synd bara att jag fortfarande är halvsjuk.. jobbigt att ligga och pressa när man inte kan andas genom n'ästan :P Men jag ska inte klaga! Vädret är underbart.. nu ska jag gå och lägga mig igen.. sen blir det fotboll!