Onsdag

Jag blir tokig på vår boxer. Måste stänga av och på hela tiden för att den ska funka. Jag kan bli galen av frustration ibland.. igår blev jag helt tokig av att jag inte kunde hitta nycklarna. Riktigt tokig. Typ.. "kasta saker omkring mig och skrika - tokig". Det är inte så hälsosamt tror jag.

Något annat som inte är hälsosamt är mitt sjuka begär av att shoppa.. det går för långt. Jag kan ärligt säga att jag mår bra av att shoppa. Jag mår bra av att köpa ett par nya skor, en ny klänning eller bara ett nytt skärp. Om jag inte får handla så känner jag mig helt tom. Dessutom måste jag på ett sätt handla eftersom jag hela tiden måste hänga med kläderna vi säljer i butiken. Men grejen är ju att jag behöver faktiskt inte handla upp halva lönen. Förut kunde jag handla så mycket.. när jag bodde hemma och när jag jobbade mer. Men nu när jag får mindre pengar (som mer än väl skulle räcka och bli över omjag inte handlade så mycket) är det inte riktigt lika lätt.

När vi dessutom ska försöka spara pengar för att vi ska kunna åka utomlands är det ännu mindre lätt. Den här månaden har det ändå gått "bra". Två dagar kvar till lön och 200 kronor kvar i kassan. Förra månaden var pengarna slut när det var typ 2 veckor kvar till lön! "Men sluta handla så mycket då!" säger alla.. Men det är så svårt! Dessutom VILL jag handla.. Jag vill handla kläder och skor, jag vill handla snygga saker till lägenheten jag vill handla lyxig mat. Jag vill unna mig helt enkelt. Jag är en njutningsmänniska som unnar sig lite för mycket av allt kanske man skulle kunna säga..

måndag

Glömde ju nämna att jag och henke "träffade" Henke Larsson på Bromma flygplats också.. Han stod bakom oss men vi såg honom inte ens förän det var en tjej som kom fram och frågade efter hans autograf.. då vände vi oss om och stirrade rakt in i hans ögon som två idioter :P Vinlöv ville självklart knäppa kort på honom och blev som galen.. men det kunde jag inte tillåta :P

Helgen har varit bra! Trevligt hos Malin i fredags och roligt på husfesten i lördags även om jag, Kristin, Natanya och Johanna avvek runt 23.30 och gick på stadshuset istället. Jag var lagom full hela kvällen.. tills sista halvtimmen då jag ringde philip för hämtning och så fort jag kom hem innan för dörren så somnade jag i princip..

Så söndagen spenderade jag med huvudvärk, philip och ett antal filmer.. tillexempel I now pronounce you chuck and larry, good luck chuck, the last legion och war.. Vissa var bättre än andra om man säger så..

Nu så här 5 dagar före lön är ekonomin INTE bra som vanligt.. Vi får leva på kärleken och resterna i frysen i princip..

torsdag

Nu är jag trött! har jobbat 8 dagar i rad nu.. inte van vid det! Var på sälj kurs i stockholm igår och det var faktiskt roligt =) Så rolig som en kurs kan vara iallafall.. Vi fick bland annat gå på spion uppdrag i olika butiker och fika hela tiden typ.. men det var lärorikt.

Måste ringa hyresvärden.. men jag vill inte riktigt. Tycker sånt är jobbigt. Han har redan varit här en gång och luftat elementen.. men nu är dom kalla igen tyvärr.. så han måste komma hit en gång till. Typiskt.. Men men.. 18 grader varmt är inte tillräckligt varmt :P

Helgen är fullbokad redan.. fredag ska jag och madde på kalas hos maalin för hon är hemma från Göteborg! Så det ska bli mysigt. På lördag har vi Birsta city fest för personalen.. med mat och diverse drycker.. sen får vi väl se om vi hinner med en liten utgå¨ng efteråt också :) Hur som helst så blir det säkert bra..

Nu ska jag se på gossip girl innan philip kommer hem och vill ha mat :P

Äntligen Internet!

Hej!

Var ju typ 300 år sedan jag skrev nu.. tror alla förstått att det beror på att sen vi flyttade har vi inte haft något internet.. skaffa inte comhem vad ni än gör.. bara ett tips! Har bara varit problem hittills!

Vi trivs iallafall bra i lägenheten även om jag börjar inse varför mammor tjatar om städning hela tiden :P Tycker man städar hela tiden.. det är snyggt i två dagar sen ser edt lika förjävligt ut igen efteråt.. rätt jobbigt. Men det är helt klart skönt att ha något eget! För alla som bor hemma fortfarande.. spara pengar! Jag inser nu att det hela hade varit lite lättare då :P Jag har shoppat upp alldeles för mycket pengar! Det är så att man blir lite rädd för sig själv nästan. Försöker spara till en resa till sommaren nu.. och det är svårt kan jag lova.. 

Får se om jag kan uppdatera lite oftare nu..