13.25

Tenta två avklarad.. om den är godkänd visar sig. Varför är det alltid så att jag glömmer grejer jag kan mycket om? Så jävla irriterande att man kommer på svaren och att man kan hur mycket som helst om det så fort man kliver utanför tentasalen.  Aja, nu är den iallfall gjord! Jag har svinont i huvudet och början till halsont.. så nu ska jag gräva ner mig i alla serier jag inte hunnit se under veckan..

15.00

Plugga, plugga, plugga! Two days to go och det har varit dåligt med pluggande! Varför gör man alltid såhäär? Men det känns som att jag har koll på det stora hela.. två dagar nötning nu bara på det så kan det nog gå vägen!

21.30

Jag är helt sluut.. pluggat i.. 7 timmar! Helt sjukt.. ett kapitel har tagit 7 timmar.. haha. Om böckerna bara var på svenska så skulle allt gå mycket fortare! just nu känns det hopplöst.. men det gjorde det sist också så förhoppningsvis vänder det. 6 dagar to go.

23.35

Guess who?

"Jag förstår inte varför "djurvänner" är emot djurförsök. Hur ska man annars kunna veta om det är bra knark eller inte? Eller smink liksom, hellre att en apa får värsta utslagen av dålig foundation än att jag får det."

I am speechless..


00.00
Ojdå.. det var kanske inte på riktigt det där märkte jag. Men det kunde ju lika gärna ha varit det.. man blir ju inte chockad av folk längre..

23.50

Snart är det halloween och det vankas fest =) Frågan är bara vad jag ska klä ut mig till...


16.50

Supergod middag igår! Färsk spenat pasta med en sås gjord av creme fraiche, rostbiff, dijonsenap, dragon och lök. Till det serverades det ruccola sallad, körsbärstomater, parmesan med balsamico! + lite vitlöksbröd :) Blir definitivt en favorit i repris.

Idag har jag pluggat lite psykodymaniskt perspektiv.. eller ja, vi åt mest. Oliver+ost+ölkorv på tandpetare.. men ska plugga lite mer snart :) Snart är det tenta igen.. det är ju helt sjukt vad tiden går snabbt..


19.15

Den 23/10 är det tjejkväll på MQ efter stängningstid  för alla medlemmar :) (skynda och bli medlem nu ifall du inte är det redan ;) Vi lanserar vårt nya partymärke Paris, Kate & I. 20 % på alla tjejplagg, samarbete med makeupstore, goodiebag när ni handlar och självklart bubbel och snacks ;)

Jag fullkomligt älskar denna kollektion, och den är definitivt värd att kolla in på torsdag :)

"Nyår är räddad och varje party fashionistas garderob kommer att fyllas upp med sprakande party plagg!
Ledord i kollektionen och i din styling skall vara glamour, chic, sexy feminin och FEEL AMAZING!
I år skall du dansa in party med massor med volanger, extremt kvinnlig silhuett med markerad midja och gigantiskt glittrigt!  Skyhöga pumps är det som gäller och detaljer som rosetter och ros applikationer ger glamour till party looken!"

15.05

Jag klarade tentan! WOHO! Fan vad skönt det känns. Nu blev jag definitivt lite mer peppad för nästa tenta!

15.10

Jag lämnade in ett par stövletter på omklackning för ungefär två veckor sedan. Dom är (var) assköna med lagom klack när jag köpte dom.. har inte haft ett enda skavsår på den tid jag använt dom.. 2 månader kanske. Nu däremot när jag fått dom omklackade.. fick två asstora hemska skavsår på hälarna i helgen. Antagligen för att han gjorde dom lite högre än vad dom var förut, eller nåt. Men iallafall, nu tog jag på mig mina bekvämaste sneakers och skulle gå och handla. Dit gick det bra.. men på vägen hem gick jag så sakta jag kunde och haltade mig framåt för att det gjorde så jävlaa ont. När jag kom in så var sjävklart strumporna helt blodiga.

Hur långt tid tar det egentligen för ett rejält skavsår att läka?

20.55

Helgen var alldeles underbar! :) Idag har jag varit mest slö och inte gjort så mycket alls förutom att se typ 5 hells kitchen avsnitt.. väldigt.. kreativt. Imorgon ska jag dock göra lite nytta, ska läsa några kapitel ur boken och skriva lite. Snart tenta igen.. känns det som iallafall. Allt går väldigt fort! Å andra sidan så är det ju min födelsedag och juul snart också.

Jag har inte riktigt hunnit fundera på vad jag önskar mig, men lite ogenomtänkt nu:
-Mobiltelefon
-En.. (tappat ordet, men en liten maskin som man kan göra en liten deg och skära saker i)
-En bra skrubbkräm och body butter
-Presentkort på resor (vill till italien!)
-Stor sminkväska med många fack
-Stavmixer

15.35

Idag har jag tvättat och städat.. varit väldigt duktig =) Såg förjävligt ut här rent ut sagt.. jag fattar inte varför man inte kan plocka undan efter sig hela tiden. Vi är vääldigt dåliga på det hemma hos oss.. så det blir alltid storstädning. Men vi ska försöka skärpa oss..

Nu blir det skola torsdag och fredag. På fredag så ska jag och philip på bio och på lördag blir det party igen. Malin måste ju självklart också firas =) VI avslutar helgen med att äta lunch hos mamma och pappa.. krubbelurer it is!

Nu ska jag snart sätta igång och göra korvstroganoff..

Party

Vet inte hur tentan gick så fråga inte :P Jag kommer berätta när jag får svaret! Men i vilket fall som helst har helgen varit fylld av fest!

Sittningen var helt underbar! Alla var så fina,maten var underbar, uppträdandet var kanon, drycken var god, shotsen var billiga.. jag tog 474 kort såg jag nu.. haha. Helt sjukt. Vi avslutade kvällen med att dansa loss på plaza.. helt perfekt kväll. Jag överaskas hela tiden över hur trevliga och öppna alla är i Östersund om man jämför med sundsvall.. men det beror väl kanske på att det är en mindre stad.

Idas fest var också hur trevlig och rolig som helst. Helt sjukt goda efterrätter.. inte ofta man får kladdkaka med nutella och bär, vit chokladmousse och cupcakes med rosa fluffig glasyr på samma kväll ;) Cosmon var inte helt fel den heller! 

Smakbit på PA08.. lägger ut fler på facebook för dom som känner sig intresserade :P



      

Lättroad

Tjuvlyssnat
Åbo, Finland

Ett par ~50 står vid ett övergångsställe där även en flicka ~12 står. Det är röd gubbe, men inga bilar kommer så flickan går över gatan ändå.
Kvinnan: Gå du flicka lilla, döden tar dig nån dag...


13.45

Efter lite för mycket plugg snack så slänger jag in mina två senaste inköp.. Jag har klänningen mer tight upptill men nederdelen ser ungefär likadan ut. Assnygg till tjocka svarta strumpbyxor och stövlarna! Lägg märke till knappdetaljerna bak på stöveln, very nice. Klänningen är från Merde (köpt på flott) och stövlarna är köpta på scorett =)


 

10.40

Igår kväll när jag gick och lade mig så hade jag gett upp. "Jag kommer aaaldig klara det". Nu  när jag vaknade känns det som attt jag skulle kanske visst kunna klara det. Så vi får se hur mycket jag hinner idag.. det beror ju helt på vad det kommer för frågor också!

Vi åker med halv 5 tåget till Östersund idag.. men med det här vädret vet man nog aldrig när vi kommer fram. Lär väl ligga nåt träd på spåret med vår vanliga tur..

Snart är det över och då är det fest hela helgen! ;)