Dag 17

Igår: Kicknhit
Idag: Body Pump
Imorgon: Vila
Fredag: Body pump och core

Vet inte om jag skrivit det förut.. men har fått köpt en liten påse med mörka choklad bitar 64-85% för att stoppa sötsuget på jobbet när det blir för starkt! :P haha.. Jag tror inte ni kan förstå hur sugen jag är på typ.. chips & dip, choklad, mums mums, mjölk, QP med extra ost utan gurka och en garlic dip? ^^ ååh jag dör! Men jag har klarat det hittills.. och jag tror att snart är den värsta tiden över! eller? (jag hoppas iallafall det) Ingen tar mitt sockerberoende på allvar! typ "jaja men det kan väl inte va så svårt att bara låta bli"! Jag är en njutningsmänniska! Jag råkar gilla att njuta av saker :P haha.. däribland mat! Jag äter inte bara för att jag måste som vissa verkar göra.. jag äter för att det är gott! Vilket är lite farligt..

Jag håller även på att bli tokig. Det finns en person på mitt jobb.. vi kallar honom för X. X är den äckligaste, jobbigaste och fjantigaste människan jag träffat i hela mitt liv. Och om vi har rast samtidigt (vilket är det värsta som finns) kan jag inte äta min mat i personalrummet! jag får lov att äta på nån annan plats! PÅ grund av att det är så hemskt och jag kan inte få ner maten när han är i samma rum typ. Och ja det låter kanske lite hårt, elakt och fördomsfullt.. MEN om ni skulle träffat honom skulle ni känns likadant som mig! tro mig. Det finns även en 'tjej', vi kallar henne för Y. Y är åtminstone trevlig.. men hon är definitivt ett fall för extreme makeover! och då överdriver jag verkligen inte! Om ni har sett det nångång.. och tänker er en av dom värsta.. så är hon en av dom! (förlååååt men jag kan inte rå för det! jag är alltid snäll och tycker om i princip ALLA, men jag klarar inte att hålla det inne längre! :P )



Oj!

(efter påpekningar) Med att *köra nyktert menar jag förstås inte att jag ska köra bil onyktert :P Trodde folk förstod det!

Dag 15

Min msn verkar vara mongo (ursäkta ordvalet) för jag kan inte logga in! lite jobbigt. Men anyways.. idag blev jag så godissugen att jag fick lov och gå och köpa 80 % mörk choklad. (eftersom jag inte får äta normalt godis) Mörk choklad är typ.. bra för kroppen :P eller nånting ditåt! Det räknas åtminstone inte som fusk.

Och jag som skulle ha en ren helg nästa helg! Men idag på jobbet så tvingade dom mig att säga ja till att komma på 30 års fest på lördag. Vi får väl se om jag kör nyktert eller inte.. men gratis vin, sprit, cider och öl säger ju ganska mycket om hur det kommer sluta är jag rädd. Börjar jobba 8.30 på söndag också.. kommer bli tufft! :S Men jag har iallafall köpt en outfit! (som jag vet ida också skulle gilla) ;) Ni kan se hur det ungefär kommer se ut nedanför (tjejen längst till vänster) Min är dock mer tight i armarna, men annars är det hyffsat likt. Enligt Ida ser det lite slampigt ut med over knee knästrumpor men jag tar den risken i guess :P


outfit

Dag 14

Fuskat mycket i helgen. Men med tanke på att jag äter´nyttigt och tränar på veckorna så får jag ju äta vad jag vill på helgerna. Tror inte jag kan klara det annars! meen jag har fuskat lite vääl mycket idag måste jag säga. Jag och philip har bakis ätit way to much idag (och då drack jag dessutom igår!) Så nu har jag allt lite ångest. Men det blir lugnt framöver och i veckan ska jag träna kicknhit och bodypump och powerwalka som faan :P

Det jag känner kommer löna sig mest på lång sikt är ju definitivt frukosten iallafall! Har ju i princip aldrig ätit frukost under hela mitt liv. Men nu äter jag jättebra frukost varje morgon, vilket har bidragít till att jag varit mindre hungrig och inte behövt småäta nånting.. kunde man ju ha insett lite tidigare kanske. Även att när man läser min blogg så låter det verkligen som att jag är ett fetto :P haha. Så jävla skönt att fått börja träna igen iallafall.. även om jag överbelastade mig själv på pumpen sist.. som vanligt! Man har ju inte vett att ta det lugnt och otränad somjag är för tillfälllet så har jag ju sjukt ont i fästena fortfarande! speciellt triceps. Men det är smällar man får ta när man är lite osmart antar jag!

Mår ju inte sådär kung idag direkt.. ont i kroppen och toktrött.. blir jobbigt att jobba imorgon! Skulle behöva vara ledig ett tag känner jag. Såg nu att jag jobbat 149 timmar i Januari på Mcd iallafall.. sen typ 40 på kornboden! Så jag får ju fina pengar nästa lön åtminstone =)

Har hittat en jättefin grå kofta på MQ som jag måste köpa imorgon också! Är så tråkigt att köpa 'vinterkläder'.. Mycket roligare med sooommar och värme. Svinigt kallt idag.. -19.

Sleep tight


Big suprise

som jag misstänkte blev stads rundan inte riktigt som jag tänkt! Men jag och Ida gick minsann på stan från 11-halv 4! Ida fyndade minst sagt ( se http://idaa.bloggagratis.se) =)  Och jag hittade iallafall ett par jeans! Och hör och häpna.. ett par 26:or! :P haha. Meen mycket sannolikt så var dom nog en aning stora på storlekarna.. för jag tror jag inte gått ner 5 kilo på två veckors träning :P

Sen köpte jag även en svart klänningsliknande sak som i stort sett ida tvingade mig att köpa! :P men den var jättesöt faktiskt :) inte riktigt min stil dock.. Philip kommer att hata den! haha.. men det får jag leva med ;)

Läppglans lyckades jag köpa också.. (inte så ovanligt kanske) Jag gillar läppglans. Idag blev det en hyffsad budget variant Loreal's Glam Shine i färgen Strawberry sorbet. Glam shine är ganska bra ändå faktiskt, helt okej! :) Ca 100 pix på Åhlens.

Lyckades dock inte riktigt fullända min outfit till helgen.. (för ja, jag köper nåt nytt varje gång jag ska ut, och ja det är onödigt.. men KUL) :P Men det ordnar sig alltid.

På lördag står det alltså utgång på planeringen med tjejerna! Vi ska bubbla och förfesta lite på sol & pool för att sedan fortsätta förfesta antingen hos brorsan, kristin eller på kåren. I vilket fall som helst så har vi en plan och underbara tjejer och med det så kommer vi långt =) Sen får vi se var kvällen slutar!

Har kört pump alldeles ensam idag också! Men det gick rätt bra.. lär ha träningsvärk som fan imorrn.. men det ska jag allt ha! (jag har fuskat idag, åt en macka och en brownie på charm med ida!) Men man kan säga att jag kände att jag var värd det :P

Nu ska jag förbereda mig för en tid i soffan med Shark, Greys anatomy och Boston Public ;)

Ledig

Imorgon är jag leedig! bara det att eftersom jag inte är ledig så ofta så finns det så mycket som jag vill hinna med :P

Imorgon ska jag alltså:

1. Gå på powerwalk och sedan äta frukost
2. Åka på stan och köpa
- läppglans
-långa träningsbyxor
-jeans
-skor

(eller det är vad jag vill köpa, men förmodligen kommer jag inte hitta nåt av dem, och köpa nåt helt annat onödigt istället)

Folk har nu börjar klaga lite på att jag jobbat snart 6 månader och inte sparat en enda krona! Ja.. det är sant.. jag har varit dum och slösaktig. MEN, hur många gånger i livet kan man slösa som jag gjort nu? Kommer ju inte kunna göra det sen när jag flyttat hemifrån så lika bra att unna sig att slösa så mycket man vill nu? eller? har jag fel? ^^

Men ja, f rån & med nu så ska jag iallafall spara litegrann varje månad så jag inte är helt fattig när jag börjar plugga till hösten.

3. Jobba ihop några timmar för kornboden.

4. Trääna! body pump blir det imorgon.

5. Bara ta det lugnt i soffan en timme eller två

Hur jag ska hinna med allting återstår ju att se.. men det löser sig nog =)

Och idag på jobbet.. människor upphör aldrig att förvåna mig alltså. Det var en mamma och sina två barn (ca 8-10 år kanske) Av deras samtal förstod jag också att det fanns ytterligare ett barn hemma som hette eva :P Mamman säger :Ja just det, eva ville ha ett happy meal och en paj också. Barn nr 1: jag vill också ha en paj om eva ska få en! Mamman: Näe du får ingen. Eva är inte fet!

VAA? allvarligt talat. Stackars lilla barnet vill ha en liten paj och mamman säger att han är för fet för att få en! Det var det värsta. (och jaa jag vet att alla vet att jag inte gillar feta barn men det är ju inte riktigt seriöst)
Hallå där nån måtta får det väl vara.. sådär säger man ju inte! Stackarn blev ju ledsen!'


Ful eller snygg?

Ful eller snygg?

Och då menar jag inte tjejen.. utan mysdressen ^^ ?

Frukost

Jag är en dålig frukost människa sommånga vet.. jag är helt enkelt inte hungrig på morgonen alls, vilket medför att jag är SVIN hungrig lite senare på dagen och går och små äter på allt jag hittar typ :P Idag har jag iallafall varit duktig igen! När jag vaknade så gick jag ut och gick en timmes powerwalk och sen var jag hungrig kan jag lova. Så då gick jag på ICA och köpte följande:


1. 3 Apelsiner
2. Nyckelhålsmärkta havrefras av fullkorn
3. Fil
4. Frysta hallon och blåbär
5. Brämhults färskpressade apelsinljus (INGA som helst tillsatser)
6. Pistage och cashew nötter
7. Honung
8. Cosmopolitan (tidningen)

När jag kom hem åt jag en stadig frukost/lunch med massa nyttiga saker som faktiskt smakade hur gott som helst. (nöjd) För dom som inte vet så kommer cosmopolitans första nr av deras nya tränings tidning ut 1 februari ;) Cosmo är kuung.


Nu ska jag hoppa i duschen och åka på jobbet för att längta tills jag slutar så jag får mysa lite :)


Entertained

Idag har jag varit duktig! Klev upp.. ganska sent iförsig (halv 12), men till mitt försvar så skulle jag kunnat sova längre! Jag gick iallafall upp och åt lite frukost för att sedan svara på 100 mail! (och ja, det var verkligen 100 stycken :P) åt pappa. Det tog mig ungefär 2 timmar.

Efter det åt jag middag, nyttig sådan, lax och potatis. Sen åkte jag och tränade! Hade lovat följa med på ett Body step pass med sara.. eftersom hon följde med mig på kicknhit i tisdags :) och ja, det gick väl bra idag.. hahaha. JAg hängde inte riktigt med kände jag! allt gick så snabbt..l när jag äntligen hade fått in stegen så började dom ju med nya!? jag kände mig som ett mongo (ursäkta ordvalet) men det var rätt kul iallafall.. och jag känner redan nu att jag kommer ha kraftig träningsvärk i benen imorgon och det är ju bra på ett sätt.. för då vet jag att det var effektivt :P

Sen åkte jag hem och åt igen.. för man måste ju äta efter man tränat. Äggröra och ett äpple! Nyttigt värre. Just nu känns det sopm att jag skulle göra vad som helst för en kladdkaka på tinells.. >.< meen jag ska kämpa! jag har bytt ut glassen på jobbet mot fruktpåsar! det ni! ;)

Idag har jag också upptäckt att Philips storasyster Marie är underbart rolig och underhållande! :D Check her out
http://vingeling.blogg.se

Dagens McDonald¨s tips: Man kan faktiskt ta fullkornsbröd på vilken hamburgare man vill!



Fucking freezing

Så jääävla kallt här hemma nu kan jag lova. Jag fryser ihjäl. Ledig från mcd idag.. thank you god. Så jävla less på alla sura människor! fel att vara lite glad nångång? Helt seriöst så kan jag inte förstå, det är inte så svårt att vara åtminstone lite trevlig.

Anyways så har jobbat lite idag ändå (har fått ett till jobb) dock inget särskilt ansträngande. Pappa har anställt mig på timmar pga att han behövde lite hjälp med att svara på mail, sortera cv:n och lite diverse administration. 80 kr i timmen för att sitta och inte göra så mycket alls är ju inte fy skam =)

Rockar: Utomlands, justin konsert, tjejerna, bubbel och party lönehelgen?, trääna igen, pengar, mys, philip

Suger: Jobbar till 22.30 på mcd fre, lör,sön och måndag.. Jobbigt :(, SNÖ OCH KALLT, ont i ryggen, inte få äta allt gott man vill

Oh yes



Nu har jag och sara bokat resaa till Ayia Napa iallafall! Vi tänkte ju åka två veckor först, men eftersom alla är så tråkiga och fattiga och inte vill följa med så har vi nu bokat 1 vecka och lagt till en stor bonus =)
11 Juni bär det av till vääärmen och partyt, vi anländer på arlanda igen den 18:e, då vi ska ta in på hotell i stockholm i två dagar för lite shopping och gå på JUUUSTIN ;D Hur BRA låter inte det på en skala? :P


JUSTIN

Todays special

Dagens

Dagens klädsel: Mcd:s sexigaste outfit.. blå sundsvall hockey tröja "match idag" och svarta mcdonalds byxor ^^

Dagens höjdpunkt: När jag fick veta att inte philip dött i snöstormen ^^ ;)

Dagens roligaste kommentar (dummaste):

sara "nej låt den brinna.. då får ni en ny" haha

Dagens vill-ha: Nya jätte finaaa skor :)

Dagens irritation: inget folk efter klockan 7 och jag jobbade till 22.30..

Dagens tråk: same shit different name

Dagens vill-se: Rocky 6!

Dagens vill-göra: Skaffa träningskort och solkort

Dagens insikt: det är jobbigt med snöö för dom som har framhjuls drift

Dagens låt: Justin Timberlake feat Timblaland - Chop me up

För övrigt är Justin kuuung ^^


opps

på gund av att jag vet att jag kommer bli mobbad om jag inte ändrar direkt så menar jag såklart friska tag ^^ inte färska! haha

Nytt försök

big suprise. Jag får väl skämmas lite nu eftersom jag sagt till alla att jag aldrig skulle börja blogga på grund av att det är en "trend" just nu och jag vill inte efterapa ^^ meen till mitt försvar säger jag att jag skrivit dagbok i hela mitt liv förutom den senaste året så jag måste få skriva av mig lite. Man skriver inte så ofta nu när man inte går i skoolan längre. Appropå skolan så är jag redan så jävla less på att jobba. Man hade det bra lätt i skolan ändå.. man insåg det bara lite för sent är jag rädd. På skolan gjorde man ju i stort sett ingenting ^^ satt bara och lallade på hela dagarna och snackade massa skit med folk :P kunde bestämma över sin egen fritid! till skillnad från nu när man måste jobbaaa som ett svin varje dag olika tider, dagar och kvällar. Måste börja plugga till hösten.

Meen anyways.. nu ska jag inte längre skylla på att jag inte kan träna för att det inte finns några pass i timrå efter 7, för nu ska jag vara duktig och börja träna på ego med sara från och med tisdag till veckan! (och ja jag vet, ego jätte dyrt, ego bara brats, bla bla bla) JAg får iallafall träna med sara? och dom har bra pass även efter klockan 7! Så det blir kung. Mitt nya nyttiga liv börjar alltså på måndag. Igen. haha. Före jul gjorde jag ju ett tappert försök och klarade det i två veckor faktiskt! Jag åt.. tonfisk, sallad, fullkorn & avokado.. i princip.. till frukost, lunchoch middag ^^ haha.. jag märkte dock ganska snabbt att man blev rätt less efter typ.. två dagar! så jag ska variera mig lite mer den här gången ;) dessutom så blev det ju jul sen.. så då var jag tvungen att ta ett litet avbrott i min diet tills.. nu :P Nu blir det nya färska tag.. det är faktiskt inte så lätt att äta bra mat när man jobbar på mcd.. glider ju gärna ner ett pommes eller två ^^ men jag ska klara det nu (även fast VISSAAA inte verkar tro på mig.. svin ^^)


No shit

(Eftersom jag råkade klicka bort allt jag nyss skrev så återkommer jag när jag blivit på bättre humör)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!