22.00

Vi packar som galningar.. imorgon flyttar vi in! Helt sjukt vad fort det gått.. imorgon blir det antingen vin, tequila rose eller hallon cider.. eller lite av allt. Det är dom tre grejerna jag är sugen på iallafall!  Rosa drinkar :P Jag som alltid dricker gröna annars.. det är vädret som gör det!

image80

21.35

Underbart! Fick ungefär 1500 kr mer i lön än vad jag väntat mig.. detta betyder att jag faktiskt kommer att kunna göra nånting den här månaden! Har lyckats hitta en sista minuten klippning på Jess imorgon.. guud så skönt det kommer bli. Nu kan man ju kanske se ut som folk i helgen.. ;)

09.50

Solen skiner idag (igen!). Snart ska jag åka till nya lägenheten och hämta min väska som jag glömde där igår.. så jag kan tanka upp mina sista stackars slantar. Sen ska jag iväg på jobbet.. efter det ska jag en sväng på boom och beställa våra stolar så vi kan hämta dom på lördag. Ikväll kommer spisen! Så när den är på plats kan vi flytta in.. men det hinner vi inte, så lördag är fortfarande dagen. Ikväll och på fredag blir det att packa som galningar..


15.40

Idag har jag ätit lunch med madde på stan.. riktigt härligt väder. Hela 18 grader! ´Trodde knappt det var sant.. MEN.. oavsett hur varmt det är i solen så är det faktiskt inte sommar.. små shorts barbent med linne.. förstår ni hur många som hade på sig det idag? Det är ju hemskt! Hoppas dom blir jätte sjuka :P

Har packat 4 flyttkartonger idag.. och snart ska vi åka och köpa färg till våra innerdörrar..  3 dagar kvar! helt sjukt! I helgen blir det party.. ska fira Sara som fyllde 20 igår :) Någon fler som ska ut?

21.30

Gossip girl och one tree hill nuu..

12.30

Jag har varken tid eller ork att blogga just nu.. jag har så himla mycket att tänka på och den där jobbiga jävla klumpen i magen. Den där man får när man är stressad, nervös eller orolig över nånting. Just nu är det många saker som bildar den där klumpen. Brist på pengar.. kommer inte ha några pengar att göra nånting för på 3 månader. Inte ens fika. Inte nånting. Det är ju kul när det äntligen är vår när man vill handla allt man ser ungefär. Förhoppningsvis kommer det vara värt det när vi väl är på resan..

Sen är det flytten.. vi flyttar in på fredag/lördag.. Samtidigt som man ska jobba den här veckan ska vi alltså hinna packa ner alla saker, flytta alla saker, tvätta ALLA kläder och städa hela lägenheten..

Magen.. har väntat på papper från vårdcentralen som jag måste fylla i för att byta.. så nu måste jag göra det, lämna in dom så fort som möjligt.. finna tid att boka tid.. åka dit och oroa mig för att behöva få en slang i rumpan, i munnen eller vart den nu kommer att stoppas in om inte blodproverna visar att jag har gluten.

Skolan.. skickat in arbetslivserfarenheten men den har inte registrerats än på studera.. så jag hoppas verkligen att den har kommit fram. För att att inte komma in för några pappers skull är inte nåt jag kommer hurra över direkt.. sen har vi ju frågan om jag kommer in överhuvudtaget..

15.10

Jag har sett BLOMMOR! Jag har sett såna här små blå.. massor av små blå! Och sen har jag också sett vita.. stora fina viita.  (ni märker kanske att jag inte har ärvt mammas gröna händer) Men det jag vill komma fram till är att nu måste det ju bara vara vår! Nu när det kommit blommor och allt.

Nu har jag satt ihop en byrå, en stol och en skohylla heelt själv. Jag känner mig lite stolt faktiskt ;) Så fort philip kommer hem så ska vi åka dit och bygga ihop tvbänken/hyllan/skåpen.. får se hur det kommer att gå..



image79

09.45

Nu ska jag gå ut på promenad med sandra! Solen skiner och det är alldeles underbaart!

23.00

Någon eller några som känner för att beställa något jäkligt billigt från forever 21 och dela på den mindre billiga frakten? ;) Klänningarna går på typ 150-200 kronor.. men frakten + tull blir runt en 500 hundring. Just let me know.

13.35

Idag ska vi åka och kolla på (och förhoppningsvis köpa) en diskmaskin och en ny spis.  Efter det bär det av till IKEA där vi ska köpa lite möbler.. Om ni undrar varför det står 13.35 som rubrik så var det för att jag började skriva då.. men något måste ha avbrutit mig för jag råkade glömma bort att jag skrev.. jag kom på det nu igen. haha

Nu är vi föresten klara med hallen. vardagsrummet och sovrummet. Vi har tapeterserat i köket.. golvet läggs på lördag. Sen är det bara småfix kvar! Det har gått fort och snart flyttar vi iin!

11.38

Idag är det sool! Och det ser ut som att det tänker fortsätta vara sol och + grader om man kolla på smhi´s hemsida. Det är ju helt underbart. Så himla less på grått väder så jag tror jag spyr snart. Man mår  så mycket bättre av sol.. jag blir så mycket piggare.

Jag ska (såklart) se på one tree hill först, men sedan ska jag ge mig ut i det vackra vädret!

22.10

Har så jäkla ont i ljumskarna och insida lår så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Har gått runt och haltat som en idiot hela dagen på jobbet.. haha. Nej men allvarligt jag kan inte ens sova för att jag inte kan vända på mig.. så ont gör det! Uscha.

Ska krypa ihop (så gott det går) i soffan med philip och kolla på Sin city och äta cashewnötter nu. (Camillaa jag har chili/lime, bbq och sour cream smak, du inspirerade mig att ta reda på vilka som är godast;) )

Jobbar hela helgen.. förgyll gärna min dag genom att komma in en sväng!


22.00

Min pappa var precis med i lyxfällan. Nej ni behöver inte oroa er, han är inte skuldsatt ;) En av hans anställda var med i programmet och pappa var bara med och svarade på några frågor om hans framtida anställning. Men rätt kul ändå!  

17.50

Jag har ingen motivation till att blogga just nu.. vet inte varför. Det är väl snön kanske? Vet att det är typiskt aprilväder.. men när man tänker på att det är maj om 20 dagar så känns det inte särskilt upplyftande. Det är ju inte direkt lite snö heller..

21.40

Herregud vad fort tiden går.. på lördag ska jag ju faktiskt på det här:


image78

Nerd

Om 6 dagar är det desperate housewives. Om 14 dagar är det Gossip girl. Om  17 dagar är det greys anatomy.  Behöver jag säga mer?

22.10

Någon som vet var man kan köpa en helspegel med svart ram? (inte brunsvart, utan helt svart)

11.43

När JAG börjar gå på inredningsbutiker istället för klädaffärer.. när jag blir jätte glad när jag ser att hemtex har 50% på allt.. när jag kollar på snygga handdukar istället för den där klänningen? Ja det är då man börjar fundera hur gammal man egentligen börjar bli... (som tur är kommer jag nog övergå till mitt rätta element igen så fort nya lägenheten är klar.. eller?)

20.10

Har haft kraftigt ont i magen och mått illa i två dagar.. så fort jag äter. Börjar bli lite tjatigt det här med magen kanske.. men det är tjatigt för mig med.. :( Nu vet jag inte om det är för att jag är sjuk på nåt sätt eller om det är det vanliga.. det jag däremot vet är att på måndag morgon ska jag ringa till vårdcentralen..

En positiv sak är iallafall att sovrummet blev klart idag :) Imorgon blir det hallen.. det blir så fint så fint.

22.40

Nyss kommit hem från fika/mys/surr kvällen med jobbar kompisarna.. philip jobbar över så han har inte kommit hem ännu. När jag kom in i lägenheten så inbillade jag mig att det var någon här inne.. så livrädd som jag är gjorde jag en genomsökning.. hittade ingen såklart. Men nu funderar jag.. tänk om man skulle kika under sängen eller i garderoben.. och så är det faktiskt någon där. Vad gör man då!? Stelnar du av skräck eller skriker och springer för livet?

8.30

Ojoj klockan är (hör och häpna!) 8.30. Jag ska alldeles strax åka på Ego och träna. Jag har inte svikit! Jag känner mig tom lite sugen.. fast helst av allt skulle jag bara vilja soova. Men jag ska. Jag har faktiskt laddat min mp3 med massor av peppande låtar!  Nu kör vi!

Funderar på att ta en sväng på stan och käka nånting sen innan jag åker till nya lägenheten.. ja så får det bli. Lär ju vara svälthungrig efter träningspasset.

Ikväll ska alla på jobbet hem till Emma och dricka te och äta mackor så vi får surra av oss lite. Det ska bli skönt.. och det behövs just nu..

22.30

Klev upp kvart i 9 imorse för att hyrevärden skulle komma hit och visa lägenheten för ett par.. jag gick ut och gick en stund och passade på att handla liet mat. Sen när jag kom hem så somnade jag i soffan.. och sov.. i 4 TIMMAR. Det är ju fruktansvärt. Precis innan jag ska åka till jobbet kliver hyresvärden in med ett till par! (fel att ringa och berätta innan?) Iallafall så är det ett till par som ska kolla på den imorgon klockan 9.. så ingen sovmorgon för mig inte. Funderar på att gymma lite på morgonen och sen åka till nya lägenheten och slita lite.

Imorgon när jag vaknar kommer det nog inte kännas som en lika bra idé..

13.40

Håller på och storstädar.. men det känns som att jag städar och städar men det tar så lång tid innan man ser någon skillnad. Så nu blev jag tvungen att ta en paus. Solen skiner ute och det är alldeles underhart!

Idag ska jag:

-Städa lägenheten skinande ren
-Hämta våra tapeter på colorama
-Åka till nya lägenheten och riva tapeter
-Spackla


11.35


Jag har ett problem.. det är inte ett problem jag tycker om att prata om. Mina bra dagar äter jag på ett sätt.. ett jätte nyttigt sätt.. GI stuk.. tallriksmodellen.. inga godsaker,möjligtvis en bit mörkchoklad när suget är för stort. Bara vatten att dricka.. Ja ni fattar.

Mina dåliga dagar ser inte lika bra ut.. kan nog jämföra det med att hetsäta (förutom att jag inte spyr upp det efteråt) Jag äter fet mat.. jag MÅSTE ha cips och dip.. jag äter tills det tar slut. Jag äter det som finns.. jag äter kex, jag äter en macka. Jag äter det som finns och jag äter hela tiden.


På grund av detta föredrar jag att verkligen leva i den övre delen.. jag klarar inte av något mitt i mellan.. jag klarar inte av att äta hamburgare till middag och sen inte äta något mer fett på kvällen. Om jag börjar.. kan jag inte sluta.. Det är antingen allt eller inget.

Så när folk klagar på att jag äter nyttigt.. överväg då om det kanske är bättre om jag äter nyttigt och mår bra än att jag äter ALLT och mår skit.