Lägenheet

Nu har det gått snabbt här iallafall.. på onsdag får jag och Philip nyckeln till vår nya lägenhet! En 2:a på väster långgatan 70 kvm, jätte fin och nyrenoverad hyresrätt =) Så i helgen har vi beställt köksbord och stolar, säng och tvbänk som vi ska hämta och lasta in på onsdag.. och köpt lite smågrejer. Det blir nog bra hoppas jag.. förbered er på inflyttningsfest framöver ;)


Bulgarien

Jag har alltid haft svårt för Bulgarien.. Bulgarien är det absolut sista resmålet jag skulle åka till.. många ifrågasätter varför? --->   Bulgarien

image13


Och ni frågar mig varför man inte ska åka till Bulgarien?

Tisdag

I helgen var vi som sagt i Stockholm och det var kung =) Jätte mysigt och roligt! Jag köpte tre klänningar, ett par skor och en jacka. Var hur kul som helst att se MQs höstkollektion och jag läängtar tills vi öppnar nya butiken! (16 aug) Så här snygga kläder har det nog aldrig funnits på MQ någonsin förut. Har skickat intresseanmälan på 5 lägenheter i Sundsvall också.. får se hur det blir och om man får komma och kika något =) Fick fortsätta jobba föresten.. så pluggandet får vänta ett år till! Blir nog braa.. Måste spara lite pengar!

Idag fikade jag med madde och malin! Det var länge sedan så det var väldigt trevligt =)
På lördag vankas det personalfest! Synd att man missar Aspens födelsedags utgång bara.. men jag tar igen det vid ett senare tillfälle ;) (grattis iallafall!)


MUFFINS

Jag har baakat nu. Choklad med aftereight muffins, hallon muffins och blåbärs muffins.. och dom är stoooora och gooda ;)

Dagens

Idag har jag 'uträttat' saker'(ta i beaktning att jag faktiskt har semester):

1. Solat! Det har varit soooool :D
2. Läst.. Ego girl av Carolina Gynning. Varför? Jag började att skriva en låång förklaring.. men sedan kom jag fram till att det räcker med att säga att jag bara vill. Visst, skrivspråket är inte det bästa men det är faktiskt både rätt spännande och underhållande. Thats why.
3. Shoppat underkläder för 700 kronor (4 BH + trosa på HM) Det är tråkigt att köpa underkläder.. så jag gör det typ två gånger om året (högst) och shoppar loss ordentligt på en gång så jag slipper skiten senare.. Butiksbiträdet såg lite misstänktsamt på mig när jag anlände till provhytterna med typ.. 12 plagg :P
4. Lagat middag till familjen. Chili/sambal/chutney/kyckling gratäng och klyftpotatis. SÅ snabbt och SÅ gott.
 


För mycket vaal!

Min plan var klockren.. jag skulle inte komma in på universitetet i år eftersom man måste ha ett års arbetslivserfarenhet.. jag har bara 9 månader.. så det blir bra att vänta ett år till, tjäna lite pengar och sen börja plugga igen. Förhoppningsvis så får jag fortsatt på MQ och det får jag veta om ungefär 3 veckor.. om jag får fortsatt så ska jag och philip flytta till stan, spara lite pengar, resa och SEN börja plugga. Men vad händer? Jag kom in! Jag kom faktiskt in redan det här året.. och det här gör mig nu förvirrad. Nu har jag valmöjligheter.. och genast blev allt så mycket krångligare..

Gossip girl

För er som inte redan upptäckt denna fruktansvärt trevliga händelse så ska Gossip girl böckerna bli tv- serie. Detta tycker jag är braa! (eftersom jag slukar varje gossip girl bok på några timmar) Det jag däremot inte tycker är bra är att vissa av karaktärerna i boken inte har framställts i serien som dom gör i boken :P Tillexempel! : Hela grejen handlar ju om att jenny har jätte jätteee stora bröst.. men det ser man minsann inget av :P så hur ska dom nu vinkla hela den grejen? Jag bara undrar..

Check it out -->
http://cwtv.com/video?vid=gossipgirl 

Måndag

Gatufesten blev kall och dyngsur.. torsdagen var det bra väder men bara jag som var ledig på fredagen.. så det blev ingen hit. Fredagen regnade det så mycket så man höll på frysa ihjäl.. hade pumpsen 1 dm under vatten och trängdes i tälten så man höll på kvävas.. bakslag nr 2. Lördagen däremot blev lyckad tack och lov.. helt okej förfest, timbuktu var kung, röj i wallmans tältet och hemgång med philip :) Bättre kan det inte bli!

Nu har jag semester 1 vecka till.. på onsdag kommer värmen tillbaka och till helgen åker jag och philip till Stockholm för att shoppa, mysa, äta god mat och njuta på uteserveringarna med varsin äppelmartini i handen ;)

How can i live without you?

Han är snäll, han är fruktansvärt rolig, han är omtänksam, han är snygg, han är sööt, han är lekfull, han är underbar. Han får mig att le fast jag är grinig, han får mig att skratta om jag är ledsen, han får mig att känna mig som den lyckligaste i världen bara genom att ligga brevid mig. Jag älskar att 'bara' vara med honom, jag älskar när han håller om mig som att han aldrig ska släppa mig. Jag älskar när han pussar mig överaallt i ansiktet lika mycket som jag älskar när han kysser mig. Jag älskar honom.

Damn baby, you frustrate me
I know you're mine all mine all mine
But you look so good it hurts sometimes

And I can't believe, that I'm your woman,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do

Philip <3

Gatufesten

Jag känner mig lite förvirrad över det här med förfesterna. Mikaela har funderat på att ha förfest.. beggan också, och annika, och sandra, och ida verkade åtminstone lite sugen på att ha.. ALLA verkar fundera på att ha.. men personligen så tycker jag ju det vore trevligt om vi alla kan slå ihop oss så att alla hamnar på samma ställe.. åtminstone på lördagen! Så vi borde slå våra kloka huvuden ihop.. och undersöka det här lite närmare :P För det vore ju onödigt om alla har förfest samma dag.. så alla blir utspridda? Eller har jag fel? =) Så vad tycker ni?