Helgen

Helgen var rätt bra.. förfest hos Sara i fredags som fyllde år igår (GRATTIS).. jag var ju dock nykter både på grund av att jag jobbade i lördags och för att jag skulle försöka vara nyttig =) Därför var det väl sådär kul.. men det blev riktigt bra drag med ungefär 30 förfriskade studenter.. och jag längtade tillbaka! Och om jag skulle ha druckit lite vin eller så så skulle det nog varit riktigt riktigt roligt faktiskt!

Lördagen jobbade jag ju som sagt och sen var jag med Philip =) Vi bytte ut lördagsgodiset mot nötter och vatten! Hör och häpna :P Det var rätt okej faktiskt ändå.. Lättare att äta nyttigt på helgerna också nu när han också satsar på att äta bra! Söndags var vi och köpte present till Sara och sen åkte vi dit och fikade lite (även om både jag och philip mycket motvilligt åt en kaka eller 2) ;) Sen åkte philip hem och jag åt middag med Sara och Kristin =) Mycket trevligt! Helgen förlängs lite av att jag är ledig idag också! Hur skönt som helst.. Ska åka och köra spinning snart.. gruvar mig lite för jag haatar spinning och jag komemr förmodligen dö av andnöd efter typ 10 minuter!  Men jag har bestämt mig för att jag ska bli bra på att köra spinning nu.. så jag ska härda ut!

På onsdag ska jag klippa mig och färga håret! Det ska bli riktigt skönt att få en uppfräschning nu faktiskt! Så vi hoppas att det blir bra =) Kommer inte bli några drastiska förändringar den här gången :P På onsdag får man även löön.. känns lagomt bra. Måste betala resan det första jag gör.. sen står en Friis & company plånbok och en sminkväska högst på inköps listan. Måste försöka dra ner på klädinköpen! Men det är inte så lätt alls om jag ska vara ärlig.

Såå vad händer nu på sista april? Cattis och Elin kommer väl hem tills dess eller? HAr ida & ida planerat något? ;) Sugen på fest!

grey vs white

ååh ett grått linne/mini klänning med ett svart band eller ett vit med svart band? Jag har köpt båda men vet inte vilken jag ska ha!

Fördelar med den vita:
1. Är en storlek mindre och sitter snyggare
2. Jag har inte så mycket vitt och det är ju snyggt till sommaren

Fördelar med den grå:
1. Är en storlek större så den är längre så jag kan ha den som endast klänning med bara ben
2. Jag trivs i grått?

Nackdelar vita:
1. SLutar alldeles nedanför rumpan så måste ha leggings eller liknande under!

Nackdelar grå:
1. För stor?
2. För tråkig?

You tell me!

and when the sun is shining

Jag älskar sol!

- Man mår bättre!
-Känner sig lycklig och jätteglad!
- Det är skööönt
- Man får ta på sig snygga sommar kläder!
- Man blir inspirerad till att träna och sola för beach 07!
- Man vill hela tiden vara ute vilket leder till att man får  mer energi än annars!
- Man kan grilla och sitta ute och äta!
- Man äter glass utan dåligt samvete! (nästan iallafall) ;)
-Man dricker mer vatten! Bra för huden!

Helt underbart med andra ord.. alldeles underbart!

Tillbaka till solstolen! Senare idag står body pump på schemat!

LOVE IT


Dilemman

Dilemma Nr 1:
Jag har nyss upptäckt att sedan jag började på MQ V 11.. så har jag handlat för mer än 4000 kr (och då menar jag EFTER att rabatten är dragen) Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den här informationen förutom att inse att jag nog har ett problem :P Men jag har köpstopp nu den här månaden. Jag ska inte handla nångonting mer förän nästa lön!

Dilemma Nr 2:
Det är två månader kvar tills jag och Sara åker utomlands! Vilket är kung med tanke på att det inte alls är så lång tid kvar. Meeen nu är det så att även om jag varit jätte duktig och ätit rätt och tränat i ungefär 2 månader nu så är jag inte riktigt fulländad beach 2007 ännu är jag rädd :P Och jag har faktiskt fuskat lite nu när jag varit sjuk ett tag. Men jag börjar känna mig bättre, så nu blir det till att lägga in en högre växel och spurta dom två sista månaderna! Mycket spinning (hatar spinning), promenader,  body step och body low kombinerat med styrketräning och en bra kost borde.. (jag säger borde för att alla vet att det är svin svårt) BORDE göra så att jag är komplett redo för cyperns stränder :P  haha.. men ja, vi får se hur det går!

NU måste jag åka till jobbet! Ciao bellas xxxx

Indianer

Och just när jag trodde att jag var frisk och kunde börja träna igen så vaknade jag utan röst och hostade som en galning. Ganska lessamt. Fick Indian te och dunderkur hostmedicin av min chef med mig hem.. och jag hörde att teet skulle vara äckligt.. men alltså. det var nog det värsta jag någonsin druckit! tänk er skogens suraste och absolut BESKASTE pinne.. så smakade det :P det var hemskt äckligt! JAg hoppas verkligen det hjälper. usch.

Helgen var däremot underbar. behöver nog inte säga mer än så <3