18.07

OK nu börjar jag bli lite stressad.. 18.30 har vi ett bokat bord på saffran.. philip har dock inte kommit hem från frisören ännu.. jag som hade tänkt att handla lite ost och kex och grejer innan..

17.30

Grattis Sandra som fyller 21 år idaag, det ska vi fira imorgon ;)

Idag har jag varit på stan och birsta med malin och mad! Mycket trevligt måste jag säga. Jag köpte ett par höga rätt snygga shorts från gina.. men jag vet inte. Kan inte bestämma mig om jag ska ha kvar dom eller inte. Hittade även en snygg jacka på vision som jag ska införskaffa mig imorgon.. lite parkasaktig grön/beige glansig.. och jättefin. Det har varit vår i luften idag! Även om det blåste lite väl kallt.

Ikväll ska Philip bjuda mig på middag på saffran.. sen ska vi ha hemmaspa och mysa på. Firar 2 år idag och det är alldeles underbart.

Ska även köpa dessa pjucks imorgon för mitt presenkort.. Tror jag iallafall.. dom är coola!



22.05

Gillade inte så mycket från Kate Moss kollektion för topshop.. men den här skulle jag lätt kunna tänka mig att svira runt i till sommaren med brunbrända ben!

   

15.30

Det försvann efter en stund.. men jag måste ta tag i det här. Sjukhuset nästa. Jag har iallafall hunnit med att äta lunch med natanya idag och kika runt i lite affärer. Smygpremiär på gina ikväll klockan 18 på birsta.. finns ju alla storlekar kvar iallafall. Men jag gillar inte gina så mycket.. men dom kan ju ha bra basgrejer.  (jag har fortfarande inte köpt något för min lön, jag är duktig) Jag går runt och kollar.. hittar en del som är fint, men inget jätte wow.

Nu ska jag laga lite mat.. det blir chilitortellini med kyckling, creme fraice, soltorkade tomater, fetaost och champinjoner..  kan bli bra hoppas jag.

Ikväll blir det som sagt tapetrivning..


11.35

okej.. nu känner jag mig rädd. Jag har KRAFTÌGT ont i magen på ett konstigt ställe jag inte haft ont på förut.. och jag kan typ inte röra mig eller andras..nånting händer..

22.10

Great.. nu har vi fått luft i elementen..igen. Och jag vågar inte ringa hyresvärden. (guess why) Det är kaaallt här.

21.15

Jag tror inte jag fick med den biten att jag verkligen skäms för den här lappen vi fått av grannarna.. det känns riktigt jobbigt alltså. Som tur är ringde killen vi köpt lägenheten av nu.. och vi ska få nycklarna imorgon! Det betyder att vi är ungefär 3 till 4 veckor bort från att flytta in.. och vi ska definitivt inte ha någon fest i den här lägenheten någon mer gång.

För övrigt är senaste säsongen av las vegas så jävla bra.

19.50

Jag har två saker att säga.. nej TRE saker. Idag fick vi ett brev från grannarna under oss där dom klagade på att vi hade fest hela tiden och att vi måste ta hänsyn.. och att dom ringt hyresvärden. För det första så ska jag ju tillägga att det är min andra hälft som har mycket fester (philip), inte jag. För det andra så har vi inte fest.. vi har förfest. Vi är alltså ute runt 11? Så jag förstår egentligen inte hur mycket det kan störa. Tur att vi flyttar snart.

Jag har två saker jag vill bojkotta.

Nr 1 är den här
delfinsidan. Alltså helt seriöst? Det här måste ju vara ett skämt av något slag? Lägg även märke till länken "vissa av oss vill göra det här med delfiner" där det kommer upp en bild på en människa som har sex med en delfin? Det här fattar jag inte. Philip tycker detta är jätteroligt och har sagt flera dagar att han är en delfin nu. Jag är måttligt road!

Nr 2 är blondinbella. Förut läste jag hennes blogg och jag tyckte den var rolig och helt enkelt underhållande, hon verkade vara en gullig tjej helt enkelt! Nu däremot.. efter att hon varit med i tv och tidningar och gud vet allt. Nu verkar hon tro att hon är någon supermänniska av något slag? Hon har helt plötsligt blivit divig och självupptagen.. hon skriver på ett sånt sätt som att hon tycker att hon är bättre än alla andra. Tycker att det är synd det där.. och hon kommer tappa läsare med sin nya attityd.

23.08

Hade urtrevligt igår.. borde göras oftare! Dock är jag helt slut idag.. ovanligt slut.. jag har ont i armar, ben och mage.. jag är hungrig och mår illa samtidigt.. och jag stinker! Livet är hårt.

13.10

Varför? Varför är det så jäkla mycket snö ute? Det ser inte ut som sån här snö som bara smälter bort heller. Det är MYCKET snö! Jag vill ha vår, inte snö.

What to wear tomorrow? Om det hade varit vår hade det varit mycket lättare att klä sig snyggt..  och ha snygga skor..(VÅÅÅÅR)  Jag tror jag håller på att bryta ihop ;)

Aja.. glad påsk allihopa :)

00.05

Jag funderar på att laga scones till frukost! Minns inte sist jag åt det.. med smör och ost.. Inte så nyttigt dock. Men det är ju trots allt påsk ;) Mys.

12.53

Ge mig vår! Ge mig sommar! Jag skulle må mycket bättre om jag bara fick vår nu.(och lön)

image69

Birsta City

Lite reklam måste jag ju göra..

GALAPREMIÄR PÅ BIRSTA CITY
Torsdagen den 27 mars vi inviger Birsta City med galapremiär! 
Kom och se någon av våra artister uppträda eller shoppa i någon av våra 95 butiker, restauranger och caféer.

Kl. 10.00
De 1000 första besökarna får 250 000 kr shopping att dela på

Kl. 10-12
Babsan minglar på röda mattan.

Kl. 13.00 
Melodifestivalvinnaren Charlotte Perrelli uppträder och signerar sigeln Hero

Kl. 17.00 Patrik Isaksson uppträder och skivsignering sker.

Kl. 18.00Alexander Schöld uppträder skivsignering sker.



HEM- OCH INREDNING
Kom till Birsta City på fredagen den 28 mars och få inspiration till ditt hem.  

Kl. 17.00Linda Bengtzing uppträder.

MODE OCH SKÖNHET
På lördag 29 mars är det stor mode- och skönhetsdag på Birsta City. Flera modevisningar under dagen.

Kl. 11-15  
Stor modeshow med Josefin Crafoord som konferencier.

TEKNIK, SPORT OCH FRITID
På söndag den 30 mars är teknik, sport och fritid temat för dagen. Kom till Birsta City och få råd och tips


    

12.52

Jag är helt chockad. Jag har jätte lite träningsvärk! Och ni ska inte tro att det är en bra sak för mig.. visst, det är ju bra att man kan gå och träna igen fortare.. men om inte jag har träningsvärk så känns det liksom inte som att det tagit något!

Idag ska vi träffa philips syster som är här och hälsar på från Uppsala.. gå en sväng på stan och fika lite. Ska bli trevligt!

Nu.. One tree hill!

21.56

Passade på att äta fisk till middag ikväll eftersom philip är på fotbollsträning. (philip äter inte fisk för dom som missat det) Det var goott. Jag gillar fisk. Nyss sett på the starter wife.. tycker det är rätt roligt. Inte i greys-gossipgirl-onetreehill-desperate klass men helt klart godkänt!

Nu.. göra precis ingenting och må bra över att jag är ledig imorgon. Tränaren jag pratade med på EGO sa en grej som absolut stämmer in på mig.. många tjejer börjar träna och tränar jätte många gånger i veckan.. och då vet hon på en gång att det kanske håller högst i 3 månader sen slutar dom komma. Man ska träna ungefär 3 gånger i veckan för att man ska kunna få tid och plats med det i sitt liv och göra det till en livsstil. Så nu ska jag hålla mig till det och hoppas på fortsatt motivation :P

Oj just det.. nu har vi beställt alla tapeter och golv! Kommer bli kanon.

16.07

Idag har jag (hör och häpna) suttit med en tjej på gymmet och gjort ett träningsprogram till mig. Nu jäklar ska här tränas. Ofta när jag jobbar till 20.00 så finns det inte så mycket pass att välja mellan.. men nu har jag ett pass att köra i gymmet också. Föresten perfekt att träna på morgonen.. även om det är svinigt jobbigt att kliva upp. Efteråt känns det kanon!

22.05

Nu har jag skickat in ansökan till högskolan! Nu är det bara för alla att hålla tummarna! Någon mer som funderar på att börja plugga till hösten?

21.25

Tvättat hela dagen idag och hela dagen i förrgår. Ändå så står det 3 jävla sopsäckar framför mig med tvätt? Det är ju helt otroligt. Jag måste erkänna att det känns skönt när garderoben fylls på med rena kläder och man ta på sig precis vad man vill. Helt sinnessjukt hur mycket kläder man har egentligen. Jag borde ha utförsäljning eller nåt.. ha en fest där alla tjejer får ta med sig minst 1 plagg var att aktionera ut eller byta. Det vore något det! Många har ju säkert plagg som det inte är nåt fel på.. man är bara less på det själv. Någon annan kan ju finna lycka i att fynda något kanske :) 

 

15.30

Litet smakpov på vad som komma skall ;) (tapeteterna)


     

13.10

Det var sol idag.. nu är det inte sol längre.

19.36

Nu ska jag kila iväg till Sara och se på melodifestivalen. Vem som vinner? Har inte hört alla låtarna men jag tippar på Perelli. Helt klart.

Jag har mitt magkatarr sug nu.. det svider, bränner, suger och gör ont i det lilla hålet vid typ.. mellangärdet? Det är det absolut värsta jag vet när jag har det här suget. Man är jätte hungrig och det spelar ingen roll vad man äter för känslan går bara inte att bli av med! Det är hemskt! Fruktansvärt!

17.10

Varit och kollat på ett vardagsrumsbord i vit lack på Mio idag. Det blir nog det tror jag.. vi får se. Även kollat på ett par fina barstolar på Boom.. bara det att dom passar inte riktigt till barbordet vi tänkt.. så kanske får tänka om litegranna. Typiskt :P Men det ordnar sig!

Såg en jättebra film igår! Jag grät.. jätte många gånger. Så himla hemsk och fin på samma gång. Se den!


15.25

Jag hatar verkligen att städa.. jag önskar att någon av oss älskade det så skulle det slippa bli så här. hua. I nya lägenheten måste det bli ändring! Jag går och gruvar mig tills det ser riktigt förjävligt ut.. då bryter jag ihop och städar som bara den istället. Skulle ju vara bättre att städa undan efter sig varje dag..

Hittade precis en jätte fin gul klänning från h&m som jag känner att jag behöver ;)

image56

14.05

Föresten är det bara 4 dagar kvar tills jag (och alla andra) kan söka till universitetet om man vill börja plugga i höst.. måste ringa till lönekontoret och be dom skicka ett intyg över min arbetslivserfarenhet.. inte sista dagen.. som jag gjorde förra året!

Sen kan alla börja be och hålla tummarna över att jag kommer in! (vilket inte är så troligt, men man måste ju hålla hoppet uppe!) Nu ska jag gå ner och kolla om det finns någon tvättid idag.. x.x

Woho

Today is the day. Klockan 4 bär det av mot colorama och diverse andra ställen.. Två tapeter är redan bestämda och ska beställas idag. Tapeterna till köket och sovrummet är vi inte helt 100 på än.. det är bra att mamma är med för om jag känner henne rätt så kommer hon tvinga butikssäljaren att visa oss alla pärmar med dom nyaste kollektionerna.. och alla pärmar som liknar stuket vi vill ha. Mammor brukar vara bra på att hitta sånt man aldrig skulle hitta själv.

Om pappa skulle få välja så skulle vi väl tapetsera limegrönt... inte för att han inte har någon smak. Utan för att "det är så tråkigt att tapetsera svart,vitt och grått"! Men jag gillar svart, vitt och grått! Då kan man hellre köra accent färger på kuddar, ljus, gardiner, tavlor.. Så kan man byta oftare.

Ska även beställa ny spis och diskmaskin.. vet inte om det blir idag dock.. vi får se.

Nu vill jag bara att det ska bli klart! Om någon känner sig frivillig på påskveckan att riva ner lite tapeter och käka pizza så kan ni höra av er ;)

21.25

I rondellen vid birsta... vid timmevägen om ni förstår? Där sitter det en skylt där det står "Körkort och ID 100 kronor bragegatan xx" Vad menas egentligen med det här? Fotar dom till detta? Isåfall borde väl det stå det? Vore ju dumt om dom säljer faskleg för 100 kronor och avslöjar sig genom att skriva adressen.. Väldigt förvirrande skylt. Jag har tänkt på den i 3 dagar men alltid glömt den innan jag hunnit parkera bilen.

Förövrigt är vädret sjukt deprimerande. Man vaknar av klockan.. ser att det är helt mörkt i lägenheten.. man blir ju inte direkt sugen på att studsa upp och omfamna dagen?! Jag behöveer SOL. Sol så jag kan använda min assnygga jeansjacka lite oftare. (Ja, jag är nöjd) När ställer man om klockan föresten? Är det på söndag? eller är det söndagen efter det? Då blir det ju ljusare iallafall. 

Jag bjuder på en bikini så länge. Från
Nelly Panos Emporio.




22.15

Imorgon ska jag kliva upp och träna innan jobbet. Jag skriver det här så jag inte kan svika mig själv och låta bli imorgon. Jag har sjukt dålig självdiciplin. Det går fort nu.. 4 månader till Juni.

23.15

Härmed har jag varit med om världens jävligaste slut på en film. Mannen har hans son, två kvinnor och en man i en bil.. och dom är övertygade att dom ska dö (utomjordingar och grejer). Dom har en pistol med 4 kulor.. men dom är ju 5 stycken. Mannen offrar sig själv att dö en smärtsam död och dödar dom andra med hjäp av pistolen. Och vad händer då? Jo, han går ut ut bilen för att dödas av dom äckliga djuren.. och då kommer.. militären!?!? Han har dödat alla i onödan. Det är ju bara helt..  underbart. (??????!!!!)

20.30

Så jag gick ut igår ändå tillslut.. men jag träffade nästan ingen av dom jag gick ut för att träffa! Så då kändes det lite onödigt :P men det var väldigt trevligt ändå!

Nu ska jag inte gå ut förän vi ska ha inflyttningsfest. Vi var och mätte i lägenheten idag! Så snart ska vi köpa tapeter :D

Någon som vet hur man tar reda på vilken vårdcentral man tillhör? Jag behöver verkligen ta reda på vad som är fel med min mage.. förutom magkatarr då..

19.10

Idag har jag jobbat hela dagen.. himla lugnt och tråkigt. Ikväll fick vi på MQ nån smygpremiär inbjudan till en nyöppnad launch med tilltugg på hotell knaust? Öppnar tydligen ikväll klockan 8.. så vi tänkte väl våga oss på att gå dit och ta någon drick och surra lite.. får berätta mer om hur det var imorgon.

Appropå imorgon.. jag vet inte hur jag ska göra imorgon! Jag är bjuden på tre förfester.. och egentligen vill jag ju inte ens gå ut! Men samtidigt är det så många som ska ut som jag vill träffa.. Egentligen kanske jag bara borde stanna hemma.. så slipper jag välja :P skulle så gärna vilja gå på ALLA.. det hinner jag nog inte.. eller?  

20.30

H&M köper Cheap Monday, Weekday och Monki.. vad tycker vi om det tro?

18.50

Jag har träningsvärk så jag skriker så fort philip nuddar vid mig.. men det är skönt samtidigt, vet man att det tagit :) Idag har vi ätit röd quinoa som jag blandat med färska champinjoner, röd paprika, purjolök, vitlök och hackade oliver. Till det blev det kyckling, ruccola sallad och vitlökssås. Det var faktiskt väldigt gott!

Idag fick vi in världens snyggaste jeansjacka från miss sixty som jag bara MÅSTE HA. Den är.. underbar. Kort, trekvartsärm, sned dragkedja.. snygga knappar och sitter som ett smäck. Priset är dock en nackdel.. men sa jag att den var underbar?

love it