woho

Igår va rjag och philip och shoppade lite =) Han köpte ett par jeans, en stickad tröja, en tshirt och en skjorta. Jaag köpte ett par Miss sixty jeans somjag suktat efter sen vi fick dom.. för 400 kronor! (ordinarie 1199) Helt otroligt billigt. Även dom beiga shortsen jag tänkte köpa för 400 kronor för ett tag sen.. för 170 kronor! :D Sen åkte vi in till stan och gick på Nilson.. och där hittade jag samma som mina älskade svarta (fast VITA) ett endaste par kvar i min storlek på REA även där! 400 kronor! (ord 799) och försesten.. mina svarta älskade som gått sönder.. dom har min pappa lagat och målat klacken på åt mig :D så dom är jätte fina nu. Min pappa är bäst ibland.

Imorgon blir det bio Die hard 4.0 och middag ute med philip! :) Förmodligen chaow praya river för jag är sjukt sugen på det :P Lördagen är jag öppen för förslag? :P

REA

Ska jag skvallra lite? Idag har MQ i birsta inte bara 50-70% rea på de saker vi haft hittills.. vi har halva reapriset på allt det vi haft tidigare + det alla andra MQ butiker kommer ha rea på till hösten! Till exempel peak, JL, fornarina, miss sixty, Fred perry.. ganska mycket saker! Skynda fynda! ;)

Sammanfattning

Har inte skrivit på ett tag.. beror främst på att helt enkelt inte orkat. Jag har iallafall åkt till ayia napa med sara och kommit hem igen :P det var riktigt roligt faktiskt =) Dagarna bestod av att äta frukost halv 9, vara på stranden klockan 10. sola och bada till klockan 16 (åt lunch där i mellan också) Gå hem till hotellet och sova mellan 18-20, duscha och klä på sig, äta middag i stan vid 22, gå och förfesta på en bar till klockan 02 och sen gå på nattklubbarna och dansa =)

Riktigt härligt att bara få ta det lugnt och göra det man vill. Saknade ju philip förstås.. men det gick bra :)

På midsommar åkte jag och philip till Sollefteå.. skulle festa i Fredriks sommarstuga. Var helt okej från början.. satt och pratade, spelade och sjöng, gick frågeslinga (mitt lag kom sist) grillade lite korv och hade allmänt trevligt. Sen gick det lite utför för vissa :P så istället för att åka vidare så åkte jag, philip, fredrik och Katrin hem till fredrik och bakade pizza mitt i natten och spelade lite tvspel :P

Den här veckan har jag semster =) synd på vädret bara.. med tanke på att det spöregnar just nu :P På fredag ska jag på bio med philip och äta lite god mat och nästa vecka är det Gatufesten! 

 

dress

Imorgon mellan 10.00 och 10.30 måste jag hinna prova ut och köpa en klänning. Tror ni jag hinner? ;)

Alex Schulman

Katrin visar upp sina nya vita jeans

Skrivet av Alex Schulman 5 juni 2007, klockan 08:38

Katrin: Kolla här... Läs där.
Jag: Var?
Katrin: Där. Läs siffran.
Jag: 26?
Katrin: Just det!
Jag: Vad betyder det?
Katrin: Det är min storlek på mina nya jeans.
Jag: Okej... Är det något bra?
Katrin: Det är för fan det Sofi Fahrman har på sina jeans!
Jag: Är det?
Katrin: Ja, nästan i alla fall.
Jag:  Så det är smalt och bra?
Katrin: Ja, det är jävligt bra ska du veta.
Jag: Grattis älskling.
Katrin: Tack!

hahaha


Skor

Har sålt ett par jeans iallafall.. för 500 kronor. 500 välbehövda kronor kan jag säga! Så nu har jag ett litet dilemma som jag tänkte ni skulle hjälpa mig med.. mina käära skor från nilson.. svarta högklackade med peeptoe och en liten rosett där fram? Dom har ju som sagt gått sönder.. och dom kostade ju ändå 799! Och dom kan tydligen inte lagas heller.. och ja jag kan säkert hitta andra billigare och bättre.. men jag kan ALDRIG hitta skönare! Det är dom enda sköna skor jag har! Dom är grymma. Sköna från första dagen. Så? Ska jag köpa ett par nya likadana.. ta med dom till cypern och sen när jag kommer hem klacka om dom? Eller ska jag helt enkelt skita i det..


jeans till salu

nån som vill fynda jeans? jag har rensat min garderob..

1.Lee jeans, jinx, W27 L33 blå/gröna med slitningar Då ca 899 Nu ca 500
2.Lee Jeans,  desoto, W27 L35 Blå Då sa 899 Nu ca 400
3.Lee Jeans, jinx, W 27 L33 svarta med lätta ljusa slitningar Då ca 899 Nu ca 400
4.Seven jeans, W 28, grå med rosa detaljer på bakfickorna Då 1999 Nu ca 500
5.Lee jeans, norma, W 29 L35 Likadana som nr 3 fast med stuprör Då ca 899 Nu ca 500
6.Lee jeans, cade patch, w 28 L33 Då ca 899 Nu ca 500
7.JL , NINA, W27 L32 Då ca 1199 Nu ca 500
8.Tiger, W30 L32, ljusgrå stuprör.. små i storleken Då ca 1199 Nu ca 500
9.Acne, W28 L34, ljusblå Då ca 999 Nu ca 500

Självklart går det bra att pruta :P

wonderful life

Har ni sett click? ni vet med adam sandler? Såg den nyss. Det är ju en komedi.. eller ska vara en komedi iallafall. Jag GRÄT! den var ju fruktansvärd! Trodde verkligen att den skulle sluta på det där hemska viset. (nu förstör jag kanske för dom som inte sett den.. men jaja) Jag GRÄT! och liksom.. inte bara en liten tår! Jag typ.. grinade! Usch.. det var ju.. HEMSKT. Påminn mig om att familjen alltid är viktigast ifall jag skulle glömma när jag sitter där med mitt chefsjobb! ( ;) ) Vilket jag aldrig lär glömma efter den här fruktansvärda filmen! Man fick sig ju en rejäl tankeställare iallafall..

Näe.. Jag älskar er! Jag älskar alla mina underbara vänner, jag älskar mamma och pappa och erik såklart.. (bror) casper också.. (barn.. inte mitt barn), och farmor.. och resten av (nästan hela) släkten.. och philip! och till och med sonic! Lite iallafall.. (även fast han bits ganska mycket och bara äter råttor HELA tiden) Han är åtminstone jätte söt :P (katt) Sen finns det massor av folk jag gillar rätt mycket också men om jag skulle skriva alla dom får jag ju hålla på i en evighet :P

Och till er som är lediga i helgen och inte är ute i solen.. Jag har inga ord för er (...)

xxxx
A


JUNI

och föresten så är det ju juuuni nu! och det var VARMT idag! + att jag varit ledig + att jag fick vakna upp med myys med typ världens bästa kille ;) + att jag har legat och solat på balkongen helaa dagen och bara softat + följt av en skön sommar promenad + hela jag luktar solskyddsfaktor och body lotion och det luktar gott och sommar! + jag ska äta ost, kex och vindruvor nu och bara njuuuta ännu mera. + att idag är det bara 9 dagar kvar tills jag och sara åker till cypern!

Livet är underbart just nu

bh guide

Jag hade såklart fel storlek och i med att denna snälla tant? (35 ca) på twilfit har upplyst mig om hur man tar reda på vilken storlek man egentligen har så tänker jag nu upplysa er! För jag kan slå vad om att NI också har fel storlek! Förmoodligen så har ni 1. för stor bh-omkrets! och 2. För små kupor!

SMå tips som kan få er att förstå att er storlek är fel utan att mäta:
1. Om bhn glider upp i ryggen = Bhn är för stor runt om!
2. Brösten buktar upp ovanför kupan = Kupan är för liten!
3. Dra i spännet där bak rakt ut, kan du dra ut den mer än typ 2 cm? = för stor runt om!

Felet många gör.. och som jag också gjort, är att istället för att gå upp i kupstorlek så väljer man 75 istället för 70.. 80 istället för 75 och så vidare.

Utmaning! Nu vill jag att ni följer mina nedanstående råd och mäter och kollar vilken storlek ni egentligen har! Sen kan ni berätta hur fel er storlek verkligen var :P

Mätning:
1. Omkrets. Mät alldeles under brösten runt bröstkorgen. Detta är väldigt enkelt. Är du mellan (ca) 70 och 75 cm runtom så ska du ha 70 någonting i bhstorlek. Är du mellan 75-80 så har du 75 i bh storlek.. 80-85 så har du 80 i bhstorlek och så vidare.. (ni fattar poängen)
2.Kupstorlek. Mät (med bh på) över bysten runt bröstkorgen där brösten är som fylligast.

När ni nu gjort detta! Så kan ni gå in på den här länken (istället för att jag ska behöva skriva alla storlekar) och skriva in era mått, tryck "räkna ut nu" och sen äre klart och färdigt!
http://www.laredoute.se/SplashPage/SplashPage.aspx?CategoryId=8550&PageId=985

DO IT