12.50

Om någon skulle höra mig när jag sitter och pluggar så skulle dom nog tro att jag är galen.  Medan jag skriver saker om och om igen, så pratar jag för mig själv. Läser texten och diskuterar för mig själv.. och det kan man ju göra, men jag fortsätter efteråt. När jag var klar med ett kapitel nyss så sa jag högt för mig själv "nu ska jag nog ta lite päron".. Som sagt, man blir ganska konstig när man pluggar..

Nu har jag avverkat psykologisk historia, biologiska psykolgin, sensoriska processer, perception och medvetande.  Nu är det bara lätta kvar.. enligt min plan så ska jag hinna med två kapitel till idag.. inlärning och minnet, om jag kan hinna med motivation och emotion också så är det kanon. Känns lite bättre nu.. men har fortfarande lite panik.

Nej nu måste jag sätta igång så att jag får se på gossip girl och one tree hill nångång..

23.15

Är jag den enda som hade missat att Katrin och Alex Schulman hade separerat? haha, jag fick mig en liten chock nu. Jag hänger inte riktigt med längre.. dessutom är de senaste löpsedlarna att han redan har hittat en ny "sitt livs kvinna". Har han verkligen gjort det, eller säger han bara så för att jävlas tro? Spännande det här.

Även timbuktu på stadshuset den 10 december.. också spännande.

16.10

Jag är sugen på pannkaka! Pannkaka med blåbärsylt och vaniljglass. Det måste vara nåt fel på mig idag.. vanligtvis tycker jag nämligen inte om pannkaka.. jag anser att det är en deg.. en efterrätt som inte lämpar sig till middag :P Men idag måste det bli pannkaka annars vet jag inte vad jag gör. Måste vara allt pluggande som gjort mig lite knäpp..

13.05

Idag började jag dagen med besök 2 hos naprapat Janne. Smärtsamt även denna gång, men det kändes att det inte satt fast lika mycket längre. Mitt bäcken sitter tydligen så nära mina revben att jag lätt fastnar ihop där.. det beror ju alltså på att höften sitter långt upp vilket inte är så ovanligt hos tjejer.. Nu har jag iallafall fått ytterligare stretch och rörelse övningar och jag ska även sätta igång lite lätt med allmän styrketräning! Så till veckan blir det träning.. den här veckan har jag inte tid till nåt annat än pluggning. 

Appropå pluggningen så känns det iallafall lite bättre nu.. börjar komma någon vart. Jag har tagit de två jobbigaste kapitlen först ä'ven.. så när jag kommer till det andra så kommer dom kännas väldigt lätta.. hoppas jag..
 

14.10

Känns som att jag har glömt bort hur man pluggar inför ett prov.. jag börjar fundera på om tiden inte kommer att räcka till! Wish me luck..

18.30

Det är lördagkväll.. det är löningshelg.. förr i tiden skulle man inte ens behöva fråga mig om jag skulle ut en sån här kväll! Men idag ska jag plugga.. plugga på en lördagskväll.. yey. Men det belönar sig när jag klarar tentan och firar med en hel helg av temafester. Fredag - Nollesittning med oscarsgala tema! Lördag- Gossipgirl tema på Idas födelsedagsfest! Jag vill inte se att någon fegar med utklädningen. Låt dom här dagarna gå fort nuu..


 

10.20

Nu bär det snart av för lunch och pluggträff på delicirano, efter det ska jag en sväng på birsta och ha möte med Bossen (emma) ;) Ska kolla i min kalender när jag kan jobba och så :) Ikväll blir det mys med ostbricka och vin hade jag tänkt..

13.35

1 vecka kvar till tenta och man börjar känna av nerverna.. ska plugga som ett as.. skulle vara väldigt lessamt om jag inte klarade första tentan. Imorgon har vi seminarium och redovisning av vårt grupparbete också.. får se hur det går men det känns rätt bra för stunden iallafall :) Nu ska jag och bella bege oss till östersund.. ska sova hos louise ikväll så vi slipper det tidiga tåget imorgon. När vi kommer dit vankas det middag med alla gruppmedlemmar och lite förberedning inför den muntliga redovisningen.

Jobbar på lördag men sen blir det hårdläsning de andra dagarna.. så om jag är lite frånvarande så vet ni varför ;)


14.50

Så jävla bra film. Bästa jag sett på väldigt länge.




12.40

Var väldigt trevligt igår måste jag säga. Blev ingen utgång för mig dock, blev liite för trött. Jag har fortfarande inte översatt den där jävla texten.. så jag får göra det ikväll istället för att mysa framför tvn. Varför gör man alltid såhär?

Positiva saker idag är iallafall att Philip kommer hem från tyskland, klänningen satt jättebra, jag ska få världens godaste fisksoppa med aioli i min matlåda imorgon av mamsen, och.. det är perfekt promenadväder ute.

18.05

Måste skriva klart det jäkla arbetet om drömmar. Jag orkar bara inte.. men om jag inte gör det nu så måste jag ju göra det i helgen.. och det är ju värre. Så jobbigt att översätta allt från engelska hela tiden bara.. jaja no time to complain.

Min ena klänning har kommit idag.. hann dock inte hämta den så det får bli imorgon. Hoppas den sitter som ett smäck :)

00.20

Blev en annan jacka.. från zara. Var länge sen jag var in där och dom hade jäkligt mycket snyggt faktiskt. Idag har jag hunnit med en del.. först var jag på stan med philip och kikade runt lite och köpte en jacka, sen kom min klassis Bella på besök med sin lilla valp och vi hade en liten pluggstund. Efter det åkte jag till sara och christoffers nya lägenhet och fikade lite med sara och kristin! Fullt upp. Nu måste jag verkligen sova så jag inte dör när jag ska kliva upp imorgon..

13.25

Sjukt snygg jacka. Jag behöver den här jackan. Måste springa ner på stan och se om det finns nån..Gillar egentligen inte att köpa jackor från hm eftersom dom flesta då brukar dyka upp i likadana.. men det skiter jag i just nu. I need it.



one tree hill (igen)

Jag har aldrig någonsin gråtit så mycket när jag kollat på ett tvprogram förut. Helt sjukt. Helt  sjukt sorgligt.

15.15

Jag överlevde.. han var kanonbra. Det var fruktansvärt smärtsamt.. men man botar ju ont med ont. Mitt bäcken var snett igen.. och det hade dragit med sig alla muskler. Så det var ungefär som jag trodde.. har fått lite övningar med mig hem och ska dit på återbesök om 2 veckor. Kommer ha as ont nu i två dagar ungefär men sen ska det förhoppningsvis börja gå åt rätt håll igen.

Nu ska jag vila en liten stund tills jag ska åka med tåget..

13.05

Tvätttid 12.00
Naprapat 14.00 ( är livrädd)
Tåg till Östersund 16.35

Ikväll blir det nog lite dip och grönsaksstavar med nån bra film hos Louise. Jag och Bella ska inkvartera där ikväll så vi slipper ta det astidiga tåget imorgon för att hinna med psyklabben på morgonen,  Återkommer senare om besöket hos naprapaten.. jag är som sagt livrädd. För det första för att det förmodligen kommer göra asont, för det andra för att han inte ska kunna fixa det och för det tredje för att jag känner mig så otränad så att det blir pinsamt. Ska börja träna igen så fort det här problemet är ur världen..


16.45

Har lite skrivkramp.. man är ju ovan är skriva med penna och papper nuförtiden ;) sitter och pluggar lite på vårt grupparbete. Tänkte man skulle försöka att inte vara ute i sista sekunden för en gångs skull.

Idag kom Malin hem till Sundsvall igen! Den här gången för att stanna :) Det var på tiden tycker jag!  Vi (madde också såklart) ska käka middag på Oscar ikväll. Jag är redan utsvulten.. ska bli jätteroligt att surra lite om allt som hänt sen sist.

23.30

Fler företag borde köra med internetbokning! Det är ju helt perfekt för fjaskiga människor som mig som inte tar tag i saker ifall det innebär ett telefonsamtal :P Hade blivit tipsad om en bra naprapat som jag har tänkt ringa i x antal dagar nu.. men nu såg jag att dom hade internetbokning.. och vips så var det klart. Min rygg är nämligen värre än någonsin just nu.. jag som trodde att den var botad.

3 dagar sittandes på ett tåg och sittandes på en träbänk i skolan ch sen var det kört.. helt otroligt vad som kan hända i kroppen på så kort tid. Bäckenet, framförallt sätet.. (har så jävla ont i rumpmusklerna!), höftböjarna... hela området är helt.. fruktansvärt pajat.. alla muskler är helt ihopdragna.. det är ju inte normalt. Ni vet hur ont man kan ha när man stetchar ett område som är stelt? SÅ känns det för mig hela tiden, utan att jag ens rör mig. Inte så skönt.. och omöjligt att stetcha ut på egen hand..

Fast vet ni att ett enda besök hos en naprapat kostar 450 kronor!? Helt sjukt dyrt.. tacka vet jag när man var 18 och det var gratis.

update: Ok, my mistake.. det beror på om man går till en privat eller inte. Men om den här killen är så bra som jag hört så kommer det nog vara värt det.

13.35

Älskar Idas tema! Skriver det inte här ifall det är nån som läser som inte fått posten ännu :) Så roligt med temafester! Fler borde ta ett sånt bra intiativ.

Idag ska jag vara duktig och städa lägenheten, springa ner och kolla om det finns nån tvätttid.. sen ska jag åka och handla och göra en trerätters tills philip kommer heem. Tända årets första höstljus!

Inte riktigt bestämt vad det blir för förrätt och efterrätt ännu.. (den här middagen kan tyvärr bli för fet för vår överenskommelse) Men huvudrätten blir iallafall fläskfilésmörddegs knyten som är fyllda med en underbar röra bestående av chilisås, champinjoner, purjolök, bacon och ost..  till det blir det klyftpotatis och en kall chilisås.

Har även beställt två klänningar idag.. även fast jag sa att jag inte skulle köpa fler "opraktiska" kläder nu när jag är student. Men, jag har faktiskt varit duktig.. hittills.. och man festar ju ändå mer när man är student.. så då måste jag ju ha nåt att ha på mig.. eller? ;)




  

12.00

Nu ska jag snart iväg och börja lite med vårt grupparbete om medvetande.. jag och mitt ena gruppkamrat från sundsvall ska fördjupa oss lite i drömmar. Är lite seg idag så är inte riktigt på humör.. men hon lockade med köttfärspaj så what do do? ;) 
 
Har även fått veta vårt tema vi ska ha på vår PAsittning fredag den 3 oktober.. och det vankas oscarsgala. Lite svårt kan jag tycka.. mååste man verkligen ha långklänning?  Anyone?

Nu väntar jag med spänning på Idas tema också ;) (för jag antar att hon inte kommer ha sin fest på en freedag v(den fredagen) väl?!)

one tree hill

HUR kunde han dö??? Helt jävla otroligt. Helt fruktansvärt.

17.50

Man blir llite trött av att åka tåg sammanlagt nästan 5 timmar per dag faktiskt :P men det funkar faktiskt helt okej! Bättre än väntat..

Angående idas matutmaning så hänger jag på om jag får äta nåt annat än gröt till frukost.. typ naturell yougurt med hemgjord musli och osockrade hallon? Är det godtaget? ;)


Varför är föresten one tree hill, gossip girl och the hills på samma dag? Fel att sprida ut det lite..

Nu ska jag ta och vara duktig och plugga lite perception..


13.20

Idag står de två första avsnitten av 90210 på schemat.. följt av middag på lacocina och därefter bio.. vilken film vet jag inte än..

23.10

Okej.. så att för sammanfatta veckan: Inatt när jag kom hem så sov jag 14 timmar. Jag har ont i halsen, magen, huvudet, har träningsvärk överallt efter diverse vinbrännboll och bärandes på två kartor öl. (otränad ja. ska ta upp träningen hårt nästa vecka). Jag ser jävligt sliten ut och jag orkar knappt röra mig. MEN jag har jäkligt roligt, förmodligen den roligaste veckan i mitt liv.. som att ta studenten (fast bättre) 5 dagar i rad. Vi är typ 40 stycken i klassen.. och kanske 28 stycken som är med på alla aktiviteter och fester. Dom som är med är mellan 19 och 27 och vi har redan blivit hyffsat tajta.

Idag har jag även köpt.. hör och häpna.. jeans tights! Dom ser förjävliga när dom hänger där med resår i midjan.. men på är dom jäkligt snygga med en lite längre tröja över. Ser ut som ett par jäkligt välsittande jeans som inte skär in nånstanns. (kort tröja är dock inte att rekommendera) Finns på MQ givetvis..  

Back to serierna.. och Ida.. jag ÄLSKAR teman ;)

19.20

Hemkommen från en riktigt hård vecka i östersund.. festa 5 dagar i rad är mer slitsamt än vad man kan tro. Idag var sista dagen men jag pallade verkligen inte mer.. så nu är jag hemma. Det har varit riktigt roligt! Klassen är verkligen kanon så det här kommer att bli hur bra som helst. Mer om det senare..

..nu ska jag lägga mig i soffan och kolla ikapp alla seriestarter jag missat under veckan.. ska börja med one tree hill och gossip girl..

Ha en bra helg!