MQ

Har nyss kommit hem från jobbet.. riktigt jobbig stängning. Sjukt långa köer enda till halv 9!

Jag fick jobbet på MQ! Så fort hon sa det så visste jag att det var det jobbet jag skulle tacka ja till! Ringde till Coffee house och tackade nej.. och då sa dom "vi har ändå över 100 namn här".. Okeeej VISST :P Så jag börjar på MQ V.12 =) Känns riktigt roligt! Nu måste jag bara säga till chefen att jag ska sluta.. kommer inte bli en trevlig historia.. Men men.. sånt man får ta!

What to do

Skrev hur mycket som helst om fredagens bravder (Grattis i efterskott vicky) Jag la till&med in bilder! Meen sen när jag skulle publicera så försvann allting och jag orkar verkligen inte skriva om det. Kort resumé: VI kidnappade vicky på en skoter, tog henne till en kina restaurang, tog henne till brandstation för bubbel, supning, bastu, relax och diverse tampong och stoppakronor i rump vecket lekar :P Sen tyckte vi alla att vi kände oss nyktra.. vilket vi inte skulle ha kännt oss. Vi anlände sedan till Kristin som bor ovanför coppers :) där det hela spårade ur med shots, djurlekar och norsk karoke..

Det var fruktansvärt roligt tills.. mikaela spydde och åkte hem.. tills jag kom in på krogen och spydde ut i princip allt. (och ja det är jätte pinsamt) Observera att det hela skedde på en toalett och inte på någon annan plats :P Sen ska vi ju lägga till att jag ringde till philips kompisar TRE gånger under kvällens gång för att få prata med philip ^^ Varför vet jag inte.. för jag visste ju att han var i sollefteå.. men jag kände väl att jag behövde honom lite för mycket antar jag :P (pinsamt igen) Men vad kan jag säga.. det bjuder jag på!

I det stora hela så var det väldigt kul iallafall.. vicky fick ett ragg också! Så det var ju bra.. ;)


Anyways.. över till what to do. Dagens stora I-lands problem: Coffee house heltid.. eller MQ deltid. Nyss hade jag inget jobb alls.. nu verkar jag ha för¨många!

Coffeehouse fördelar: Heltid, ligger i stan (nära till träning), endast öppet 12-18 på helgerna.
MQ fördelar: Kläääder, roligt, får massor med fritid och kanske leder till heltid i sinom tid
Coffeehouse nackdelar: Restaurang branschen igen, hört dåliga rykten, öppet till 22 på sommaren
MQ nackdelar: Endast deltid

haha (nej det märks inte alls vilket jobb jag egentligen vill ha) Självklart vill jag helst jobba på MQ.. men problemet där är ju att det inte 100 % säkert.. men butikschefen hade sökt mig igår på jobbet också.. så jag får väl svar idag hoppas jag :) Sen kunde jag ju inte låta bli att vara briljant på coffeehouse intervjun igår.. (haha) så dom har jag ju redan 5 missade samtal från och ett meddelande där dom vill att jag ska provjobba på fredag i 4 timmar. Så ja, jag avvaktar MQs butikschefs besked idag, provjobbar på coffee house på fredag.. och sen får vi väl se hur det blir.

Råd någon?


Vill ha

Jag är så trött så ni förstår inte.. det känns som att ögonen håller på att ploppa in i huvudet :( ser ut som det också för den delen.. usch.. men det är bara imorgon kvar och sen blir det en hel ledig helg :D ååh det ska bli underbart! Någon som har bra biotips? Ser lite ljusare ut på jobb fronten också.. men vill inte skriva nåt om det förän det är spikat och klart.. men jag hoppas på det bästa! (fast det gör man väl alltid?)

Fick hyffsat bra löön den här månaden också.. jobbigt bara att jag måste spara så mycket av den eftersom framtiden är oviss.. men ska shoppa bara liiite på fredag iallafall.. I cant help it. Jag är lite beroende tror jag.

Onödiga 'nödvändiga'  Vill ha saker just nu som jag (egentligen) inte har råd med:

1. Nya skooor (always)
2. Nya träningskor ( är ju faktiskt relativt nödvändigt ändå med tanke på att mina nuvarande är rätt slitna, kan ju få knä problem och diverse)
3. Nya träningsbyxor och topp från casall
4. Manikyr och eventuell nagelförlängning (mina naglar look like shit just nu.. och nu när jag ändå slutar jobba på donken jag lika gärna fixa dom igen!)
5. Solkort


Alla hjärtans dag

Alla klagar på alla hjärtans dag.. att man kan lika gärna äta godis och ge varandra söta små presenter vilken dag som helst och att man blir gladare då.. och det är ju iförsig kanske sant? men vadå.. det är faktiskt MYSIGT med alla hjärtans dag! Singlarna får sluta vara så bittra ;) och dessutom! Man kan faktiskt fira alla hjärtans dag med vilka nära och kära som helst! Trösta er med ny säsong av top model klockan 21! :P Heja Tyra!

Och även.. jätte mycket folk på middags rushen idag.. dåligt sur jag skulle vara om min pojkvän tog med mig på mcdonalds på alla hjärtans dag då!? Herregud.. det var ju så att jag tyckte synd om dom :P Jag får fira imorgon istället.. då jag är ledig! :)

Jag lider av lite skrivtorka.. ja just det.. jag fick inga timmar. Så 0 jobb för mig i 10 veckor om jag inte hittar ett nytt. Det suger ju hyffsat rejält.







Deep shit

Som ni har märkt har jag inte varit särskilt aktiv med bloggandet på senaste tiden.. kan bero på att jag är så jävla less på allt och jag orkar ingenting typ :P meen jag gör nu en kraftansträngning. Har haft en underbar ledig helg iallafall.. i fredags med tjejerna och i lördags med philip =) Jag har ätit som ett svin hela helgen! det var ju mindre bra kanske.. men det var gott så va fan ^^

haha idag sa "äcklet" på mitt jobb att om jag skulle få barn skulle det se ut som en fotomodell! hahahaha ^^ jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.. det var hemskt roligt iallafall. Det är ju nästan att jag får lite dåligt samvete över att jag kallar honom för äcklet.. för det var ju faktiskt snällt sagt :P fast han ångrade sig i sista sekund och sa att det var för att ungen skulle bli så smal :P så jag vet inte riktigt.. haha

ja och till dom tråkiga sakerna.. McD ska ju stänga i birsta i 10 veckor.. medan vi gör om. Det innebär ungefär att vi ska få jobba i stan istället.. på dom timmar viär skrivna på.. och hur många timmar är jag skriven på? 60! 60 jävla timmar i månaden.. Detta är en katastrof för att :

1. 60 timmar = Inga pengar
2. 60 timmar= Inte ens halvtid= Lika med inte 50 % arbetslivserfarenhet så jag kommer in på högskolan till hösten
3.60 timmar= Inte ens värt det..



Så ja, vad gör jag nu? Jag avvaktar för att se hur många timmar jag får jobba.. och jag har även sökt lite nya jobb. Så vi får väl sehur det blir.. men det känns sjuuukt jobbigt.
 
(Utdrag ur Aspens blogg:
http://idaasp.blogg.se

"Läste på en blogg någonstans att Chanel har bestlutat sig för att skicka hjälp till tredje världen, dvs fattiga U-länder där människor svälter ihjäl varje dag. Så vad ska dom skicka då?

Mediciner? Mat? Filtar? Kläder?

Nej du, miljardföretaget Chanel tänker större än så. Dom har nämligen tagit fram en speciell parfym (Chanel 3rd) som ska ge innevånarna i dessa länder en känsla av lyx, trots att dom inte är så priviligierade. Det var ju snällt, då luktar dom åtminstone gott när dom fryser/svälter ihjäl eller blit skjutna till döds av militären eller nån gerillatrupp. Det mottas säkert med tacksamhet.")

Haha Ida är så rolig.. och hon har SÅ rätt! Det är ju hemskt!

Jaja.. nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och åka och träna!


Dag 25

Okej.. jag är trött och less.. men ändå känner jag mig hyffsat motiverad fortfarande och det är kuul och träna igen verkligen :) meen vafan imorgon kommer det en ny hamburgare :P haha.. chili bacon eller nåt sånt heter den, nya pommes med typ lök och svartpeppar eller liknande och friterade hjärtan med ost i! Hur passar det in i mitt sunda liv? haha. Jag hoppas dom inte nå goda.. för jag måst eju prova iallafall så jag kan svara på frågor när gästerna frågar och sånt :P

 Jag vill vara leeedig.. men man ska vara försiktig med vad man önskar har jag märkt.. mer om det imorgon. I helgen är jag ledig iallafall! och jag lääängtar! På fredag ska jag nog umgås lite med vicky och beggan =) Äta maat och surra massor, ska bli mysigt! Sen på lördag ska jag fira philip för han fyller åår imorgon..(grattis! ;) Jag ska laga tre rätters middag och vad det blir kan ju inte skriva nu för det ska bli en överaskning ;) Lite stressad dock för jag har inte köpt klart hans presenter än! Och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa heller.. så det känns en aaning jobbigt :P Men det ordnar sig alltid, blir säkert bra till slut :P Får fixa det på lördag morgon I guess!

Sen har jag och beggan kommit på värsta bra grejen till vicky till när hon fyller ååår! och hon vet inte vad det är och är jätte nyfiken ;) mohahha. Ska bli kul!

Och Maaalin ringde idag! Det blev jag glad för :) Så tråkigt att man aldrig får prata med henne nånting nuförtiden när hon bor med Robin i Uddevalla! hon har tagit truckkort och ska montera bilar! haha ;D Låter ju inte direkt som hennes vanliga sysselsättningar.. men men :P what to do? Hon kommer iallfall hem snart i nån vecka så det ska bli kul att träffa henne :) det är ju tomt! saknar madde också! även om vi pratar lite då och då och så, så är det ju inte alls varje dag nu som det var förut! tråkigt.. :/

Jaja.. imorrn ska jag äntligen få nya p-piller iallafall! Har varit sjukt jobbigt att vara utan den här månaden.. jag minns verkligen varför jag började med p-piller om jag säger så! Smärtan och ovissheten är outhärdlig! (to much information kanske?) men anyways så ska det bli sjukt skönt :) Ska nog byta sort kanske också.. Vi får se.

Personal möte imorgon.. och jag att vi kommer få höra nåt som ingen vill höra.







Dag 18

Imorgon blir det:
1.Sova längre än 10
2. powerwalk före frukost! Ska även lämna tillbaka en film jag glömt.. och köpa nya numret av cosmopolitan träning (duktigt värre) Om man skulle räkna ihop alla förseningsavgifter jag har på shell så skulle jag nog bli ruinerad ^^
3. Jobba lite hemifrån (kornboden)
4. Vara lite med philip i hope.
5. Träna
6. Äta på Ming palace med tjejerna! Riktigt gott och mysigt ska det bli =)
7. Oplanerat

Idag har jag:
1. Jobbat
2. Jobbat och blivit irriterad
3. Jobbat och fått ett utbrott
4.Jobbat och blivit utskälld
5.Jobbat och blivit ännu mer irriterad
6. Kommit hem och kännt oerhörd lättnad över att jag är ledig imorgon