17.10

Det är svårt det här hur man ska ladda när partyt är kombinerat med jobb. Vi har ju inte fått veta så många detaljer heller.. men en drink eller två innan man kommer dit måste väl gå bra? Bara så man är lite extra öppen för att lära känna nya människor och inte skämmas vid eventuella pinsamma lekar dom hittat på! Sounds good to me..

14.20

Den närmar sig! Jag jobbar bara en enda liten vecka till och sen börjar jag skolan! Helt sjukt.. Känner mig livrädd. Måste betala kåravgiften och föreningsavgiften på måndag när lönen kommer.. och börja tänka praktiska shoppingtankar istället för nöje. Jag behöver mappar och collegeblock, koftor och skor man gå i.. haha. Appropå skor så har vi fått in asnygga pumps från Rules by mary! Sköna också! Inte så användabara i kommande slasket i östersund kanske...

I helgen är jag ledig! Så jäkla skönt! Behöver verkligen vara ledig litegrann nu.. Ikväll ska jag och P till mamma och pappa och käka middag och sen får vi se vad det blir.. imorgon har jag kickoff/personalfest med MQ birsta, stan och östersund. Dom är ganska hemliga med vad det innebär.. men modevisning, lekar, mat och dryck + lite kurs är nog vad vi har att vänta oss. Det blir nog roligt!
19.08

Svinig urinvägsinfektion.. ska inte gå in på detaljer men.. mycket blod och kraftig smärta.  Hoppas antibiotikan hjälper snart annars dör jag nog. Imorse somnade jag när philip klev upp (05.15). Jobbigaste natten i mitt liv. Hoppas på bättre lycka med sömnen inatt..  

I helgen väntar bio efter jobbet imorgon-- (om jag kan gå dvs) och kräftskiva hos beggan på lördag. Ska bli kul! Nu ska jag fortsätta streck se greek..

12.40

Ja då var man inne på 7nde arbetsdagen i rad.. jag är astrött. Tur att jag började två idag annars hade jag nog dött. One day to go, eller två.. måndag och tisdag. Sen är jag ledig en dag iallafall. Vi har haft fullt upp fredag lördag på grund av att vi har fått ungefär 50 kollin att packa upp med nyheter.. och idag kommer det mer. Jobbar även på Kornboden en månad till.. men jag får tänka på lönen så ska det nog gå bra!

Nu har jag ialalfall tagit tjänstledigt från och med 1 september, fixat studielån och fått hem boken till första delkursen i Psykologi A. Det här blir bra det, det känner jag på mig.

I fredags var vi på pappas kalas/kräftskiva efter jobbet och det var hur mysigt som helst.. Efter det åkte jag, madde och malin hem till mig för lite förfest och catching up.. och det slutade med att vi aldrig gick ut. För trött och för mycket att prata om ;) Lördag kväll spenderade jag med Philip och Tomas.. såg på scorpion king 2 (Se INTE den), svullade chips och spelade massa kort. 19.15

Tillbaka till verkligheten. Semestern har varit helt underbar.. dock så varmt att jag varit tvungen att ligga i skuggan större delen av tiden så jag tror aldrig jag varit så här blek efter en utlandsresa förut nån gång :P men som sagt det har varit helt underbart ändå! Ska lägga ut bilder sedan.. men för att sammanfatta kan jag säga: Sol, bad, pussar, drinkar, ostar, båttur, fiskar, grottor, palma, shopping, tapas, oliver, aioli, tjurfäktning, delfinshow, pirater, vattenland.

Har varit så skönt att inte behöva tänka på nånting överhuvudtaget förutom hur lång siesta man ska ta ;) Nu är vi dock back to life som sagt och imorgon börjar jag jobba igen. Lite spänd över onsdag då jag måste prata med regionschefen och avgöra min framtid.. vet inte om jag ska ta tjänstledigt, deltidstjänstledigt eller om jag ska säga upp mig och bara jobba extra. Har beställt fösta boken till första delkursen idag också.. jag känner mig.. nervös, livrädd, förväntansfull och glad på samma gång.

Inköpslista just nu:

1. En snygg laptop väska/ eventuellt vanlig stor väska där jag får plats med dator, kalender, block och lite sånt.
2. Tåg pendelkort/10-kort/halvårs kort.. vet inte vad som är bäst. Ska kolla upp det!

3. Höstjacka (för ja, snart är det höst)
4. Jeans
5. Nytt läppglans + ny rouge