Dagens middag
Idag blir det något lättlagat men ändå lyxigt.
Fläskfilé
Creme fraiche
Vermont
Gröna oliver
Salt, peppar
grönsaksbuljong
Potatis
Stek fläskfilén i skivor - salta och peppra - lägg på sidan
Häll i ca 1 dl vermont (martini) i stekpannan - koka upp - tillsätt en grönsaksbuljong och ca 3-4 dl creme fraiche. Lägg i fläskfilén i såsen - smaka av - salta och peppra - skiva gröna oliver och strö över.
Servera med pressad potatis och en god sallad.
Den här här rätten är så himla simpel men ändå riktigt god. Jag gillar vanligtvis inte oliver men i den här rätten är det supergott och smaken blir inte så frän.
Fläskfilé
Creme fraiche
Vermont
Gröna oliver
Salt, peppar
grönsaksbuljong
Potatis
Stek fläskfilén i skivor - salta och peppra - lägg på sidan
Häll i ca 1 dl vermont (martini) i stekpannan - koka upp - tillsätt en grönsaksbuljong och ca 3-4 dl creme fraiche. Lägg i fläskfilén i såsen - smaka av - salta och peppra - skiva gröna oliver och strö över.
Servera med pressad potatis och en god sallad.
Den här här rätten är så himla simpel men ändå riktigt god. Jag gillar vanligtvis inte oliver men i den här rätten är det supergott och smaken blir inte så frän.
Kommentarer
Trackback