15.30

Tiden går så snabbt..  men ändå inte på nåt sätt. På nåt vis var högstadiet alldeles nyss.. men på ett annat så känns det som en evighet sen. Samma sak med gymnasiet.. och studenten. Känns som att den här tiden är den svåraste tiden i hela livet.. man ska komma på och upptäcka så mycket.

Ska man jobba? Ska man plugga? och isåfall VAD ska man plugga och vad ska man jobba med? Man träffar många nya människor.. knyter nya kontakter.. nya vänner.. samtidigt som man kämpar febrilt för att inte tappa sina gamla.. Vi flyttar hemifrån.. vi flyttar till andra städer.. vi flyttar ihop med våra pojkvänner.. vi jobbar eller pluggar olika tider. Ingen kan säga att det är lätt.  Alla hittar nya intressen.. alla tycker helt plötsligt om olika saker. Vi växer upp.. och även om  vi inte vill inse det själva så blir vi faktiskt mer och mer vuxna för varje dag som går. Men även om man intresserar sig för olika saker.. så är det ändå de vänner man har kvar när man förändras som är dom riktiga vännerna.

Det är just därför man måste kämpa lite för sina vänner.. jag tror vi alla ibland kan känna att det inte känns som förut.. att man är utanför. och att ingen bryr sig om det man har att säga.. men det är faktiskt tillåtet att gilla olika saker och bara alla är öppna och villiga att lyssna på varandra så kan vi faktiskt lära oss ganska mycket.. Det skulle vara allt för synd att missta alla sina gamla kompisar bara för att man växer upp och förändras för det gör vi ju allaihopa! Jag tycker om er alla oavsett om ni gillar kläder, sport, inredning, mat, trender, smink, dans, bilar, datorer.. you get my point.. Ni är viktiga för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback